Doelman Groesbeekse Boys naar De Treffers

Groesbeekse Boys-doelman Kevin de Bruin maakt deze zomer de overstap naar De Treffers. Dit heeft de Groesbeekse topklasser maandagmiddag officieel bekend gemaakt op haar website, hoewel er woensdag al een mondelinge overeenkomst was.

De Bruin (22) traint al sinds november 2011 mee op Sportpark Zuid, thuishaven van De Treffers. De PABO-student heeft in die periode een dusdanig goede indruk achter gelaten dat hij zijn huidige team, derdeklasser Groesbeekse Boys, na dit seizoen zal verlaten. De doelman is erg enthousiast over de transfer: “Ik hoop volgend seizoen vooral veel te leren en te groeien als keeper”.

DeGroesbeek.nl, DeTreffers.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 januari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Theo.

Leuk om weer een Groesbeker in de ‘top’ te zien!

henk

Zien we nu eindelijk weer “de vliegende vis” terug in het goal van de boys???? Die jongen heeft pas talent

Heb je dan ambities? Je bent er eigenlijk al zeker van dat je niet in de basis zal spelen. Beter een tussenstap kunnen maken!

miep

Mooie kans voor Kevin!Jammer voor de Boys!
Maar wie zou die stap niet gemaakt hebben?
Succes hoor!

@henk

Dan zullen ze de ‘vliegende vis’ eerst los moeten weken bij zijn huidige team… Daarvoor zal een aardige zak euries (of het vloeibare goud) voor nodig zijn

wpDiscuz