Ontevreden Van de Beek verlaat Achilles ’29

Het Groesbeekse Achilles ’29 ziet reservedoelman Bart van de Beek na dit seizoen vertrekken. Van de Beek is op zoek naar een ploeg waar hij meer speelminuten krijgt.

In het verleden rommelde het al vaker rondom de 26-jarige Nijmegenaar. In augustus 2010 bood hij zijn excuses aan, nadat hij speculeerde over een vertrek bij Achilles ’29. Hij was het toentertijd niet eens met de beslissingen van trainer Eric Meijers, die keeper Barry Ditewig, nu eerste doelman bij de Groesbekers, boven Van de Beek verkoos.

In februari 2011 mocht hij alsnog van de Groesbeekse topklasser vertrekken. Op dat moment had hij nog een contract van één jaar. Van de Beek was blij met de medewerking, maar besloot uiteindelijk om bij zijn ploeg te blijven. Deze week maakte hij bekend dat hij zijn team na dit seizoen verlaat.

De reservedoelman kwam in 2009 over van Germania.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 januari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Wijn boer

Bart nu gewoon echt op flikkeren opgeruimd steeg netjes

wiel

wijnboer hoop dat jij mee gaat,want van jou word je ook strond ziek

Theo.

Laat de talenten maar komen!

Terugkeer naar germania??

Zuid

Stront met een D???
Kom op he Wieltje….

groesbeker

Jij moet een voorbeeld nemen aan bart wijnboer en ook op flikkeren steeg netjes.Zijn heel veel mensen blij mee als ze dat dom gelul van jou niet meer hoeven te lezen.

Zijn nou hier 2 wijnboeren?De eene uit elkaar geschreven en de andere aan elkaar?:)

Realist1

Bart is een prima doelman die de concurrentie aan heeft moeten gaan met een doelman die wellicht nog net wat beter is. Toch heeft deze temperamentvolle doelman voor Achilles’29 zeker zijn waarde gehad. Ik snap zijn beslissing wel, Barry keept nog wel even door en Bart wil zijn beste jaren niet vooral op de bak slijten. Veel succes bij je nieuwe club Bart maar eerst natuurlijk nog bij ons.

mark

Prima keeper, jammer dat hij weggaat!

Ik ben het eens met het feit dat bart een goede doelman is , maar ook een slechte verliezer.
Hij wil hoe dan ook 1e doelman zijn en als dat niet het geval is dan is hij gelijk ontevreden. jammer.

Boemboem

goed nieuws voor achilles, weg met deze doelvrouw….

wpDiscuz