[Update] Dit weekend weer geen amateurvoetbal

De KNVB heeft alle wedstrijden in het amateurvoetbal die gepland stonden voor 11 en 12 februari afgelast. Het is de tweede keer in evenveel weken dat de wedstrijden geen doorgang kunnen vinden. Dit in verband met de aanhoudende vorst.

Vorige week werd onder andere de Groesbeekse derby afgelast. Een nieuwe datum hiervoor is al geprikt, maar omdat deze met carnaval valt is de kans groot dat de “Groesbeekse El Clásico” opnieuw wordt verzet. Door de afgelasting voor dit weekend gaan de volgende wedstrijden waar Groesbeekse ploegen bij betrokken zijn niet door:

Topklasse:
Achilles ’29 – FC Lienden
SV Argon – De Treffers

Eerste klasse E:
Germania – Rheden

Tweede klasse I:
Quick 1888 – Rood Wit

Derde klasse D:
Hatert – Groesbeekse Boys

Zesde klasse E:
DVSG heeft vrij. De ploeg zou tegen Eendracht Arnhem spelen, maar dat team is onlangs definitief uit de competitie gehaald.

Update 07-02-2012, 15:15 uur

De Treffers speelt op zondag wel een oefenduel, uit tegen Gemert. De wedstrijd begint om 13:00 uur. De afgelaste wedstrijden worden op 26 februari ingehaald. Op die dag stonden ook wedstrijden voor de KNVB-districtsbeker gepland. Deze worden nu ook verschoven, waarschijnlijk naar de midweek (28 en 29 februari).

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Update] Dit weekend weer geen amateurvoetbal

Reageren is niet toegestaan.