De Treffers pakt punt in Mijdrecht

SV Argon en De Treffers hebben zondagmiddag de punten gedeeld. In Mijdrecht eindigde de wedstrijd tussen de twee topklassers in een 1-1 gelijkspel.

De uitploeg begon sterk aan de wedstrijd. Binnen tien minuten was het dan ook raak toen Robin Janssen de bal in de touwen werkte. Echt lang konden de Groesbekers niet van deze voorsprong genieten, want bij de eerste de beste mogelijkheid van SV Argon werd de gelijkmaker door Samir Jebbar op het bord gezet. De wedstrijd kwam na dit doelpunt meer in balans met aan beide zijden wat kansjes, hoogstaand was het echter niet.

Het spelbeeld veranderde na rust niet veel. Beide ploegen waren wederom in evenwicht, waarbij Argon in de slotfase de betere kansen kreeg. De Treffers-doelman Danny Lucke, ingevallen voor Berry Peters, moest enkele malen ingrijpen om de thuisploeg van scoren af te houden. Doelpunten vielen er niet meer.

Hieronder volgen de karakteristieken van deze wedstrijd:

SV Argon 1-1 De Treffers

Scoreverloop:
doelpunt 08′ Robin Janssen (0-1)
doelpunt 15′ Samir Jebbar (1-1)

Stadion: Gemeentelijk Sportpark Hoofdweg, Mijdrecht

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichtenZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 februari, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Tommy

Argon uit, altijd lastig. LOL! :D.

harrie

het is wachten op blackie !!!!! kijk eens naast het oude pand van kapper mark ??? honden trim salon blackie fam misschien ha ha ha ha

harrie

dat word niet stemmen op de pvv daar op zuid !!!! sorry ???

henk

Zo de eerste wedstrijd na de winterstop zit erop en het afgekraak is weer begonnen. In de topklasse voetballen de allerbeste ploegen op het hoogste niveau van Nederland. Daar spelen clubs in die allemaal van elkaar kunnen winnen en verliezen.
Daarom ook de reden dat er geen club is die er bovenuit springt, ook al staan haaglandia en achilles 29 er het beste voor. We kunnen alleen maar trots zijn op al de groesbeekse clubs. Er mag onderlingstrijd zijn dat is gezond voor beide clubs. Succes beide.

wiel

harrie wat ben jij een laag iemand,kom op man doe normaal.

harrie

dank je wiel

Paasei

Kom op Treffersfans, as donderdag eerst meepraten (als je bent uitgenodigd) over het nieuwe beleid, en daarna Haaglandia oprollen. 3 punten en iedereen is weer blij.

Treffersfan

Even voor alle duidelijkheid. alle leden(!) mogen meepraten. Je moet je gewoon even aanmelden. Dat kan toch niet zo moeilijk zijn.

wpDiscuz