DVSG krijgt klop van Aquila

DVSG heeft zondagmiddag een bittere pil moeten slikken. De Groesbekers verloren in eigen huis met 0-7 van Aquila.

De wedstrijd in de 6e klasse E kende een 0-4 ruststand. Al snel kwam de uitploeg op voorsprong door een doelpunt van Maarten de Leeuw. Vlak hierna werd de score door Tim van Lith verdubbeld. Tien minuten voor rust bracht Lesley Schonenberg de stand op 0-3 en Karel van de Boogaard tekende met een kopbal de 0-4 aan.

Ook na rust ging Aquila vrolijk verder waar het mee bezig was: scoren. De Leeuw scoorde met een fraai schot in de linker kruising het vijfde doelpunt van de middag. Schonenberg rondde drie minuten later een mooie aanval af: 0-6. Joep van Baren maakte de zevenklapper compleet.

DVSG staat na deze nederlaag negende in de 6e klasse. De ploeg van trainer Terry Willems, die onlangs nog bijtekende, staat één punt los op de nummer 10, Valburg, en twee punten los op de nummer laatst, SVO ’68. DVSG heeft echter wel één wedstrijd minder gespeeld dan de twee ploegen. Voor de laatste overwinning van DVSG moeten we terug naar begin november 2011, toen Batavia met 5-0 werd verslagen.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 maart, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on DVSG krijgt klop van Aquila

Reageren is niet toegestaan.