De Treffers speelt gelijk tegen UNA

De Treffers en UNA hebben zondagmiddag de punten gedeeld. In een spannende wedstrijd stond er na 94 minuten een 2-2 eindstand op het scorebord.

In de eerste vijf minuten werden er maar liefst zes corners weggegeven, waarvan UNA er vijf kreeg. Het spel golfde in de beginfase op en neer. Na iets meer dan twintig minuten was het eerste doelpunt van de wedstrijd een feit; De Treffers-speler Paul Jans rondde een bal van Bernard Hofstede prachtig af: 0-1. Na iets meer dan een halfuur spelen kwam de thuisploeg op gelijke hoogte door een treffer van Tim Strijbosch.

De Treffers begon sterker aan de tweede helft dan UNA, hoewel laatstgenoemde ploeg via Strijbosch een enorme mogelijkheid tot scoren kreeg. De aanvaller van UNA kreeg een vrije kopkans, maar de bal ging over het Groesbeekse doel heen. Na één uur spelen viel het doelpunt aan de andere kant. Een voorzet van Bas Bakker werd door Hofstede, verreweg de beste man van de roodzwarten deze middag, in de trouwen gewerkt: 1-2. Het duurde niet lang voordat UNA wéér terug kwam: Brian Boogers scoorde de 2-2. Diezelfde Boogers scoorde hierna nog tweemaal, maar beide doelpunten werden wegens buitenspel afgekeurd.

In de slotfase kon de wedstrijd weer alle kanten op, waarbij beide ploegen goede acties lieten zien. Gescoord werd er, ondanks de gevaarlijke aanvallen, echter niet meer.

Hieronder volgen de karakteristieken van deze wedstrijd:

UNA 2-2 De TreffersDe Treffers

Scoreverloop:
doelpunt 22′ Paul Jans (0-1)
doelpunt 31′ Tim Strijbosch (1-1)
doelpunt 60′ Bernard Hofstede (1-2)
doelpunt 67′ Brian Boogers (2-2)

Stadion: Sportpark Zeelst, Zeelst

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 maart, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat.

realist

Laag niveau E!

wpDiscuz