Koploper Achilles ’29 simpel langs Quick ’20

Achilles ’29 heeft zondagmiddag een eenvoudige overwinning behaald op degradatiekandidaat Quick ’20. De ploeg uit Oldenzaal had niets in te brengen en ging op Sportpark de Heikant in Groesbeek met 4-0 ten onder.

De koploper uit Groesbeek kwam al snel op voorsprong. Binnen vijf minuten wist Daan Paau de bal in het Oldenzaalse doel te werken. De score werd door diezelfde Paau nog geen vijf minuten later al verdubbeld: 2-0. Dit was tevens het 100e doelpunt in de topklasse-historie van de Groesbeekse formatie. Nog binnen het halfuur kopte Thijs Hendriks, nadat hij daarvoor al wat mogelijkheden hiertoe kreeg, de 3-0 binnen. De wedstrijd was daarmee al snel beslist.

Ook in de tweede helft kreeg de thuisploeg de nodige kansen om de score op te schroeven. Het aluminium stond daarbij in de weg en niet iedereen van Achilles ’29 had het vizier op scherp staan. In de 66e minuut viel er weer wat te vieren op de Heikant: Hendriks scoorde met een omhaal zijn tweede treffer van de middag. Hoewel de witzwarten hierna wederom kansen op meer treffers kregen, bleef de stand op 4-0 steken.

Concurrent Haaglandia maakte geen fout, waardoor het verschil op de ranglijst tussen de twee kampioenskandidaten nog steeds twee punten is. Achilles ’29 heeft echter één wedstrijd minder gespeeld.

Hieronder volgen de karakteristieken van deze wedstrijd:

Achilles ’29 4-0 Quick ’20

Scoreverloop:
doelpunt 05′ Daan Paau (1-0)
doelpunt 09′ Daan Paau (2-0)
doelpunt 29′ Thijs Hendriks (3-0)
doelpunt 66′ Thijs Hendriks (4-0)

Stadion: Sportpark de Heikant, Groesbeek

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 maart, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat,ga zo door:)

William

Goed gedaan jongens, prachtige omhaal van Thijs hoor!

realist

Man, wat worden dit spannende weken!

Peter

Een vermelding waard is dat Ivo Rigter op de weg terug is. Gister in één helft bij het 2e, 3 maal gescoord!

wpDiscuz