De Treffers pijnlijk onderuit tegen reuzendoder VVSB

De Groesbeekse topklasser De Treffers heeft zondagmiddag een thuisnederlaag moeten incasseren. Reuzendoder VVSB won, tegen de verhouding in, op Sportpark Zuid met 0-1.

De roodzwarten kwamen goed uit de startblokken en domineerden in deze wedstrijd. De Treffers-speler Said Echargui kreeg een goede mogelijkheid om de score te openen. Uit een corner schoot de aanvaller op doel, maar dit schot werd geblokt door de VVSB-verdediging. Ook Robin Janssen vuurde een goed schot op het VVSB-doel af. Doelman Kenny Heemskerk stond op zijn plek, waardoor De Treffers met een corner genoegen moest nemen. De thuisploeg bleef op zoek naar de voorsprong, alleen wist het niets te forceren. Beide ploegen gingen rusten met de brilstand op het scorebord.

Vlak na rust kwam VVSB tegen alle verhouding in op voorsprong: Max Oostenrijk werkte de bal in het Groesbeekse doel. De Treffers deed er na dit doelpunt alles aan om de gelijkmaker te maken, Echargui en Santiago Macedo kregen wat kansjes hiertoe. Zij hadden het vizier niet op scherp staan.

Het slotoffensief moest van de thuisploeg komen, alleen kreeg verdediger Jasper Zuidwijk tien minuten voor tijd een rode kaart. Met tien man lukte het De Treffers niet meer om nog één punt uit het vuur te slepen. In de blessuretijd werd een inzet van Echargui nog van de lijn gehaald.

Hieronder volgen de karakteristieken van deze wedstrijd:

De Treffers 0-1 VVSB

Scoreverloop:
doelpunt 50′ Max Oostenrijk (0-1)

Rode kaart:
Rode kaart 83′ Jasper Zuidwijk (De Treffers / 2x geel)

Stadion: Sportpark Zuid, GroesbeekZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 maart, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Jammer, volgende keer beter

‘De best voetballende ploeg’ wint weer niet. Misplaatste arrogantie in de krant wordt direct beloond!! Ja je krijgt vanzelf het deksel op de neus…fijne dag allemaal.

Lezer

Idd. van Neervoort, pak de krant van zaterdag er maar nog eens bij!

prick

ach….. die van Neervoort moet nog een heleboel leren.
om te beginnen…. voetballen

mark

http://gielneervoort1.punt.nl/?home=1

Hij heeft zelf een fan site. Belangrijke jongen…..Wel erg leuk dat mensen zo enthousiast over een speler kunnen zijn!

wpDiscuz