Achilles ’29 ruim langs WKE

Achilles ’29 heeft zaterdagavond in Groesbeek een ruime overwinning geboekt op WKE. De ploeg uit Emmen verloor met 4-1 van de witzwarten.

Robert Fik zette de uitploeg na drie minuten op voorsprong en mocht zelf tien minuten later met een directe rode kaart inrukken. Nog voor rust nam Achilles ’29 door doelpunten van Dominique Scholten en Thijs Hendriks de leiding: 2-1. Diezelfde Hendriks scoorde een kwartier na rust de 3-1, dit na een mooie actie van Daan Paau. Chaimil Mormon bepaalde vlak voor tijd de eindstand op 4-1.

Achilles ’29 staat nu vijf punten voor op Haaglandia, maar de Rijswijkers spelen zondagmiddag tegen degradatiekandidaat Quick ’20. De Treffers komt zondag ook in actie, de roodzwarten spelen een uitwedstrijd in Hilversum, tegen de lokale FC.

Achilles ’29 4-1 WKE

Scoreverloop:
doelpunt 03′ Robert Fik (0-1)
doelpunt 35′ Dominique Scholten (1-1)
doelpunt 45+2′ Thijs Hendriks (2-1)
doelpunt 58′ Thijs Hendriks (3-1)
doelpunt 90+1′ Chaimil Mormon (4-1)

Stadion: Sportpark de Heikant, Groesbeek

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 maart, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 16 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Ik blijf het knap vinden van Achilles, proficiat.

een Treffers fan.

Bjorn Ceelen

Mooie wedstrijd hoog tempo !! Klasse .

Bjorn Ceelen

We zijn er nog lang niet ! Samen togen wij ten strijd ! Mooie wedstrijd. !! Fijne avond

Treffersfan

Jammer van die (terechte) rode kaart. Hoewel WKE toen nog met 0-1 voor stond, kon je al wel voorspellen hoe het zou aflopen. Achilles speelde goed en in een hoog tempo. Dat tempo lag duidelijk te hoog voor WKE. Waar bij een aantal spelers ‘de sleet’ er aardig opzit. Gefeliciteerd! … En de strijd om de derde plaats is weer helemaal open!

Kon thijs dus weer meedoen? Vorige week was hij toch “geblesseerd”? Alleen jammer dat hij deze blessure met een ruzie in het stadje has opgelopen….

Bjorn Ceelen

Jo , je ziet dat Thijs 2 keer gescoord heeft . Dus hij heeft meegedaan , iedereen heeft weleens wat , waar wil je nu in godsnaam heen met je opmerking ?

harrie

jo met de banjo

realist

Met regelmaat een zeer goed spelend Achilles gezien. Zeer dom van Fik om op eigen helft een onbesuisde actie van achter aan te gaan. én ook nog met 0-1 voor staan. tempo was idd zeer hoog.
Volgende week weer een topper in Haaksbergen!

ps; Wanneer laat dat verdomde Haaglandia is punten liggen?

henk

Het is altijd leuker om voetballend kampioen te worden, en achilles doet dit ook prima. En is Haaglandia nog de enige strijder die verslagen moet worden. Hopelijk blijft dit ook zo, want zoals de voetbal liefhebbers wel zullen weten,moet Haaglandia voor 20 april nogal wat euro`s betalen, als dit niet gebeurt dan is het helaas voor Haaglandia helemaal afgelopen. En is het kampioenschap voor Achilles binnen.

harrie

dan zal de treffers die euro,s wel betalen voor haaglandia want achilles kampioen!!! kan op zuid er nog steeds niet in !!! ha ha

henk

beste Harrie, natuurlijk kan dat er wel in, van negatieve opmerking hou jij wel.
Dit jaar Achilles ( eerst nog op papier binnen halen ) misschien volgend jaar ook of misschien De Treffers, of een andere club niet uit Groesbeek.
Mooi dat het zo goed gaat met beide TOP-klassers

Frenkie

Beste mensen het is maar een spelletje!

Mark

Goede overwinning.

groesbeker

harrie Dan had haaglandia wel gewonnen bij de treffers als jij er zo dom over denkt ha ha.

realist

De beelden staan online!
1.18 de actie van Fik.

http://www.achilles29.nl

harrie

harrie zegt ha ha ha ha

wpDiscuz