De Treffers wint zonder moeite in Hilversum

De Groesbeekse topklasser De Treffers heeft zondagmiddag goede zaken gedaan door FC Hilversum te verslaan. Op Sportpark Crailoo werd het eenvoudig 1-4 voor de roodzwarten uit Groesbeek.

De uitploeg was erg efficiƫnt. Na 20 minuten kreeg De Treffers de eerste goede kans van de wedstrijd, die door Santiago Macedo werd benut. Ruim tien minuten later was het weer Santiago Macedo die een kans wist te verzilveren en daarmee de Groesbeekse voorsprong verdubbelde. Op slag van rust gooide Robin Janssen de wedstrijd al in het slot: 0-3.

Na rust deed FC Hilversum nog wat terug, maar de Groesbeekse voorsprong kwam verder niet meer in gevaar. Het spel bleef op en neer gaan met weinig noemenswaardige kansen voor de thuisploeg. De Treffers-speler Giel Neervoort deed met zijn treffer nog wat aan het doelsaldo, op het moment dat De Treffers met 10 man stond. Jim van Alst zag in het tweede gedeelte van het tweede bedrijf namelijk direct rood.

De Treffers blijft door deze overwinning nog uitzicht houden op een plaats in de top drie. Ook zijn de mannen van Zuid nog in de race voor de KNVB-districtsbeker, nadat zij eerder deze week HSC ’21 versloegen.

FC Hilversum 1-4 De Treffers

Scoreverloop:
doelpunt 19′ Santiago Macedo (0-1)
doelpunt 32′ Santiago Macedo (0-2)
doelpunt 45′ Robin Janssen (0-3)
doelpunt 61′ (1-3)
doelpunt 78′ Giel Neervoort (1-4)

Rode kaarten:
Rode kaart Jim van Alst (De Treffers)

Stadion: Sportpark Crailoo, Groesbeek

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 maart, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
realist

Mooie overwinning. Hiermee kan Hilversum zich gaan opmaken voor de hoofdklasse.

ben trots op onze mannen, heb gehoord dat ze weer goed gespeeld hebben!!!!

Paul

Prima resultaat.

wpDiscuz