Dames 1 Groesbeeks Glorie kampioen

Het eerste damesteam van handbalvereniging Groesbeeks Glorie is zondagnamiddag kampioen in de tweede klasse B geworden. De ploeg uit Groesbeek promoveert door het resultaat naar de eerste klasse. In de een-na-laatste wedstrijd van de competitie werd Loo simpel verslagen: 6-19.


Groesbeeks Glorie Dames1 kampioen seizoen 2011/2012. Klik op plaatje voor groter formaat. Foto: Website Groesbeeks Glorie.

De Groesbeekse dames wonnen dit seizoen 18 van hun 21 wedstrijden. Tweemaal werd er gelijkgespeeld en slechts éénmaal werd er verloren. Dit was begin februari tegen ESCA-Handbal (15-16). Groesbeeks Glorie heeft van de 12 deelnemende teams in de tweede klasse B veruit het beste doelsaldo: +207. Iets meer dan 450 keer (455 red.) werd er gescoord en de dames moesten 248 tegendoelpunten incasseren. Het gat met de nummer twee, AAC 1899 3, bedraagt nu vier punten en dat is met nog één competitiewedstrijd te gaan niet meer te dichten.

De laatste wedstrijd voor de dames is volgende week zaterdag tegen OBW 2. Deze wedstrijd, slechts een formaliteit, wordt gespeeld in sporthal Heuvelland Groesbeek, thuishaven van Groesbeeks Glorie. In de kantine aldaar wordt vanavond ook het kampioensfeest gevierd.

Een huldiging volgt op 1 april 2012 om 17:30 uur, op het plein bij het gemeentehuis van Groesbeek. Op de website van Groesbeeks Glorie roept de club haar leden op in groen-wit gehuld deze huldiging bij te wonen om deze unieke prestatie van het damesteam te vieren. Hierna zal er nog gefeest worden in de kantine van Sporthal Heuvelland.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 maart, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Paul

Gefeliciteerd, mooie prestatie hoor! Over een maand is Achilles aan de beurt ;).

dun dikke

Gefeliciteerd dames met het kampioenschap,
Alleen Paul jij bent heel niet goedmet je over een maand is ….. aan de beurt.
Blijf jij mooi bij hethandballen aub

groesbeker

Klasse dames goed gedaan

wpDiscuz