Eindstanden Topklasse zondag (26e speeldag)

Hieronder de eindstanden in de zondagtopklasse:

AFC – VVSB 0-0
HSC’21 – Achilles’29 0-1
De Treffers – HBS 1-1
Quick’20 – UNA 1-2
FC Lienden – FC Hilversum 3-2
Hollandia – Haaglandia 3-1
JVC Cuijk – EVV 0-1
WKE – Argon 2-1

De huidige stand in de Topklasse kan bekeken worden via het menu aan de rechterkant (Voetbal –> Zondagtopklasse), of door op deze link te klikken: Stand Topklasse zondag.Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 april, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Wanneer kan Achilles kampioen worden?

Helaas al weer een week eerder. En misschien nog eerder als Haaglandia uit de competitie word genomen.

Willy
Zal de rekenmachine er eens even voor je bijpakken. Haaglandia kan op maximaal 68 punten komen.. (nog 4 wedstrijden) Achilles heeft al 61 punten.. dus 3x winnen moet genoeg zijn (2x winnen + 1x gelijk ook) 😉 Dat met nog 5 wedstrijden voor de boeg! (waarvan de nummer 12, 13 & 14): 1. De treffers uit (lastig) 2. JVC thuis (goed te doen) 3. Argon thuis (goed te doen) 4. Haaglandia uit (aiai) 5. UNA thuis (goed te doen) Haaglandia heeft nog: 1. WKE thuis (lastig) 2. HSC uit (mwah) 3. Achilles thuis (succes) 4. Argon uit (te doen) oftewel..… Lees meer »

@ Willy hahah:)

henk
Ik ben voor zuid. Maar die laten teveel punten liggen tegen de met respect mindere tegenstanders op papier. Daar in tegen was Achilles vorig jaar al de best van de rest, en dit jaar zijn ze gewoon de beste en streven ze naar een terecht kampioenschap. Helaas voor ons moeten we het accepteren dat Achilles 29 de 1ste Groesbeekse kampioen van de topklasse gaat worden. Alvast proficiat. Treffers succes in de beker, maar of dat een goede zet is om eerst op zaterdag voor de beker te spelen en op maandag dan de derby, ik weet het niet. Laten we… Lees meer »
Bjorn Ceelen

Inderdaad met de boot door het dorp hopelijk , is de boot er nog ? Zou mooi zijn ! Laten we volgende week afwachten ….. Fijne zondag

Realist

De vraag is niet of maar wanneer. De eerste zondag amateurclub die Topklassekampioen wordt. Effe geschiedenis schrijven…

William

Ik ben een fan van Achilles, maar voel totaal geen haatgevoelens richting Zuid. Daarom wil ik even zeggen dat ik verwacht dat Achilles kampioen wordt, maar wil ik De Treffers het beste wensen de komende weken, en moge er een sportieve, spannende en fraaie derby komen volgende week!

wpDiscuz