[Foto’s] Achilles ’29 dichter bij titel, De Treffers gelijk

Achilles ’29 heeft zondagmiddag een grote stap richting de titel in de zondagtopklasse gezet. De Groesbekers wonnen in Haaksbergen met 0-1 van HSC ’21. Concurrent Haaglandia liet een steek vallen tegen Hollandia en verloor met 3-1. De Treffers speelde met 1-1 gelijk tegen HBS.

HSC ’21 0-1 Achilles ’29
In een wedstrijd met weinig hoogtepunten was Achilles ’29-speler Thijs Hendriks de gevierde man. Na een fout in de defensie van HSC ’21 was het Frank Hol die er met de bal vandoor ging en aflegde op Hendriks: 0-1. Dit doelpunt, wat al na elf minuten spelen viel, was de beslissende treffer in Haaksbergen. De thuisploeg mocht van Achilles ’29 wel voetballen, maar gevaarlijk werd het niet.

De Treffers 1-1 HBS
De Treffers pakte op het eigen sportpark een punt tegen HBS. De uitploeg leek er vlak voor tijd met de zege vandoor te gaan, maar Jasper Zuidwijk besloot in de laatste minuut anders. In de eerste helft van de wedstrijd was er weinig te beleven. In de tweede helft zette de roodzwarten uit Groesbeek echter aan en zagen zij inzetten van Santiago Macedo en Paul Jans op de paal belanden. Ook aan de andere kant ging het mis toen Mike de Geer faalde vanaf de stip. HBS-speler Sander de Jong werkte de bal na 85 minuten in de touwen. Zuidwijk tekende niet veel later de verdiende gelijkmaker aan.

Mogelijk kampioenschap Achilles ’29
Achilles ’29 heeft een voorsprong van vijf punten op concurrent Haaglandia en ook nog een wedstrijd tegoed: de derby tegen De Treffers op paasmaandag. Mocht Achilles ’29 die clash winnen kan het op 15 april kampioen in de zondagtopklasse worden, mits het van JVC Cuijk wint en Haaglandia thuis tegen WKE punten verspeelt. Mocht het dat weekend niet lukken dan heeft Achilles ’29 één week later opnieuw kans om alsnog de titel in de wacht te slepen. Dan moet het team van trainer Eric Meijers wel zien te winnen van SV Argon en is het niet meer afhankelijk van het resultaat van Haaglandia. Door de slechte financiële situatie van de Rijswijkse ploeg, en daarmee een mogelijk faillissement, bestaat er echter de mogelijkheid dat Achilles ’29 zonder al te veel inspanningen al kampioen wordt.


Met dank aan Jan Peters voor de foto’s!

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichtenZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 april, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 29 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Klasse Achilles. Dit mag natuurlijk niet meer fout gaan. Nu hopen op een mooie, kwalitatief hoge derby op sportpark zuid. Dat alle ingrediënten voor een mooie voetbalmiddag aanwezig mogen zijn.

Nou volhouden,proficiat 🙂

Paul

Achilles is lekker bezig, op naar de derby!
Trouwens, kansloos stukje op de site van De Treffers over de wedstrijd tegen HBS. Hebben ze daar geen figuren die een normaal verslag kunnen schrijven ipv op een officiele clubpagina te gaan lopen zeiken op het resultaat van beide ploegen?

Treffersfan

Helemaal mee eens. Belachelijk stukje! Kijk eens op de wbesite van HBS. En dan gaat het toch echt om dezelfde wedstrijd. Zo kan het ook.

Paul

Net even gelezen ja, zo hoort het! De fans, je tegenstander en jezelf afzeiken laat je maar over aan de krant ofzo. Dat hoort niet op de website van een grote club in de topklasse.
Lekker visitekaartje zo….

En dat voor een verslaggever van de best voetballende ploeg in de topklasse..

treffers

Ik zat het stukje ook te lezen en dacht het zelfde ,BELACHELIJK wat er geschreven is ,Wie schrijft het eigenlijk?
Zo hoort het dus niet ,schaam me als treffers fan hiervoor.

William

“HBS had vooraf besloten, dat de rugnummers onleesbaar zouden moeten blijven voor de aandachtige verslaggever.”
Waar slaat dit nu weer op? Erg onprofessioneel, vind ik.

Kenner

@william,
ooit gehoord van sarcasme? Ik weet niet of je bij de wedstrijd aanwezig was, maar de rugnummers waren (bijna) niet te lezen

gijs

De treffers is de allerbeste grootste club van Nederland. Hahaha dat denken ze, dachten ze, waren ze….maar dit al lang voorbij. Er zijn nog mensen die dromen…Echter zijn er velen clubs de Treffers voorbij zijn gegaan!

verslag

Haha,

wat een lachwekkend verslag op de Treffersite? Zijn de door de weekse bewoners van Zuid ook al begonnen met het schrijven van stukjes voor op de site. Ze worden ook overal voor ingezet…. Wat een aanfluiting voor zo’n “professionele” club als de Treffers. Titanic is het daar!

Treffersfan

Dat is wel heel ‘kort door de bocht’. Een zeer bedenkelijk artikel (een uitglijder hoop ik) zegt natuurlijk nog niets over een vereniging. En die opmerking over de ‘door de weekse bewoners’ is respectloos. Dat zegt meer over de schrijver dan over deze mensen en mijn/onze hele mooie club. Domoor!

Sjonnie

Snap ook niet dat dit soort rommel door “de filter” komt, maar misschien konden ze er zelf wel om lachen.
Weet het bestuur niet dat De Treffers een site heeft of zijn ze zelf net zo onprofessioneel?

Treffersfan

@Beste Sjonnie, nu weten we het zo onderhand wel.

Opmerkelijk

Het wedstrijd verslag is van de Treffers site!

Misschien eerst je verslag controleren en dan plaatsen. Krijg je bovenstaand gezeik niet op je af en kom je professioneler over.

Tip; Even het stukje van HBS kopiëren en plaatsen 🙂

Lachwekkend! Je haalt een verslag eraf nadat je club alweer drie dagen ten schande is gezet. Wat laten ze zich kennen daar zeg. Wanbeleid wanbeleid wanbeleid op alle fronten.

Treffersfan

Je kunt het ook overdrijven. Maar ach, als je niets te melden hebt dan praat/schrijf je anderen maar na. Pfff…

Sjonnie

Wel even een tegengeluid voordat mensen de twee reacties boven Treffersfan serieus nemen: dat bericht staat er nog. Het is alleen niet meer op de voorpagina vanwege de nieuwe artikelen die na zondag zijn geplaatst. Beetje nadenken ;).

Opmerkelijk

@ Sjonnie;

Wel heeeel diep op haar site verstoppeld dan!

A'29

A’29 Kampioen! En nu stil… SSST!

wpDiscuz