De Treffers verslaat Excelsior ’31 in districtsbeker

De Treffers heeft zich zaterdagmiddag voor de halve finale van de KNVB-districtsbeker geplaatst. Op Sportpark Zuid in Groesbeek wonnen de roodzwarten van zaterdagtopklasser Excelsior ’31: 2-1.

In de eerste helft waren er kansen voor beide ploegen. Ex Achilles ’29-speler Gradus Hempenius tekende na een halfuur spelen uit een counter de 0-1 aan. Lang stond deze voorsprong niet op het scorebord in Groesbeek, want drie minuten later was het alweer raak aan de andere kant. Santiago Macedo bracht beide ploegen weer op gelijke hoogte.

De eerste goede kans in het tweede bedrijf was voor de uitploeg, maar de doelman van De Treffers kon redding brengen op de inzet van Robert Wilens. Excelsior ’31 kreeg hierna wat meer grip op de wedstrijd en daarbij ook de nodige kansen, terwijl de thuisploeg zo nu en dan gevaarlijk kon uitbreken.

Het hoge tempo was een aanslag op beide ploegen en een gelijkspel leek het eindresultaat van deze kwartfinale te worden. Paul Jans, bezig aan zijn eerste en laatste seizoen bij De Treffers, bewees zijn ploeg met een treffer na 85 minuten een goede dienst. In de blessuretijd probeerde Excelsior ’31 nog wel strafschoppen te forceren, maar de Groesbeekse voorsprong hield stand.

De Treffers ontmoet nu FC Lienden in de halve finale. De wedstrijd wordt eind april of begin mei gespeeld. Over twee dagen, op Paasmaandag, mag De Treffers opnieuw aantreden, dan wacht de Groesbeekse derby tegen Achilles ’29.

Het resterende schema voor de KNVB-districtsbeker.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 april, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat 🙂

Henk

Nu maandag hopelijk winnen van Achilles, dan hebben ze op zuid een mooi langweekend gehad.
Achiiles mag gerust kampioen worden,maar tegen de Treffers mogen de punten verloren worden.

Treffers proficiat en Achilles jullie succes in de volgende wedstrijden.

groesbeker

Proficiat treffers.Achilles29 kampioen.De treffers de beker winnen dat zou mooi zijn.Dat kan maar in een dorp en dat is groesbeek.

Paul

Beker naar De Treffers, kampioenschap naar Achilles. 😀

kruupen

gefeliciteerd vrienden van de treffers
nu maandag nog
en dan was het een goeie week
suk6 mannen groetjes uit millingen gem.groesbeek

henk

wel mooi dat ze gewonnen hebben.
alleen voor a\.s. maandag hoop ik op winst voor de heikant

wpDiscuz