[TV] Samenvatting De Treffers – Achilles ’29

Hieronder drie video’s, waaronder die van Achilles ’29 TV, van de gespeelde derby tussen De Treffers en Achilles ’29. Er is ook een video met geluidsopnames van Omroep Gelderland online. Eric Meijers heeft aangegeven dat men “de banden van de platte kar kan oppompen”.

De wedstrijd werd op 9 april gespeeld en eindigde in een 1-3 overwinning voor Achilles ’29.

YouTube, Omroep GelderlandZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 april, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
prick

ACHILLES ’29,de laatse 6/7 jaar al de “beste club van Groesbeek”, heeft ook gister weer laten zien dat ze niet voor niets 26, ja ….26, punten voor staan op de treffers.
ruim 55 minuten met een man meer spelen en toch een dan toch allen maar een doelpunt TEGEN krijgen zegt genoeg.

Henk

het enigste waar Achilles goed in was, was verdedigen. De Treffers speelde zichtbaar beter en tactischer!

erik

@Henk:
hahahahahahahahaha.
Henk, jij snapt het spelletje wel !
Komt ook een keer kijken, Sjongejongejonge.

@Henk

Ja Henk helemaal gelijk kerel.
Tactisch zo sterk dat je tegen 10 man niet tot scoren komt.

Mark

Als ik de beelden bekijk dan vind ik de overtreding van Tim Sanders helemaal niet zo erg! Hij raakt hem niet eens!! Terwijl die van de treffers net doet of zijn been geamputeerd moet worden. Treffers is alleen maar goed in provoceren. Pothuizen loopt continu te zeiken tegen alles en iedereen! Daar win je geen wedstrijd mee!

Achilles heeft slim gespeeld met 10 man! Tactisch dus wel sterk!

Die beelden van Achilles bekijk ik standaard met het geluid is, wat heeft een irritante commentator zeg! Dramatisch!

prick

Zie op de beelden dat de achterwand van de staantribune rood-zwart geschilderd is. Toch mooi dat een aantal vrijwilligers dit, ondanks de mindere resultaten, gedaan heeft.

Henk

Leuk om de beelden te zien, vooral als je de wedstrijd niet hebt gezien. En er zijn altijd mensen die commentaar leveren op beelden of geluid. Ik zou zeggen wordt vrijwilliger en steek je handen uit de mouwen. @prick, de laatste kampioen van Groesbeek was wel Treffers en dat is 2 seizoenen geleden.
Maar idd. Achilles is de laatste jaren wel de betere ploeg.
Helaas zie ik ook op de beelden dat er totaal geen sfeer is van beide kanten niet. in Spakenburg komen 5000 man op zo`n wedtrijd af, met een hoop herrie. Het zag er allemaal maar mat uit.

Liefhebber

Nou Henk, zeg maar gerust 8000 man in Spakenburg, ben er 2 weken geleden nog geweest, WAT een feest daar. Daar kunnen beide clubs nog HEEEEEEEEL veel van leren.

Gekke Henkie

Met twee wedstrijden minder dan Ajax heeft Achilles wel veel meer punten dan datzelfde Ajax.(Ajax 58 punten uit 28 wedstrijden, Achilles 64 punten uit 26 wedstrijden)Hoeveel punten moet je in de Topklasse wel niet halen, voor dat je echt kampioen bent? 76??

daarom gekke henkie snap het

wpDiscuz