De Treffers pakt volle winst in Echt

De Treffers heeft zondagmiddag een degelijke overwinning geboekt. In Echt versloegen de Groesbekers EVV met 1-3.

Al na ongeveer tien minuten zagen de toeschouwers twee doelpunten in korte tijd. Steven Barten profiteerde namens EVV Echt van een foutje van De Treffers en niet veel later werkte Robin Janssen de gelijkmaker in de touwen. Hij kreeg de bal nadat Said Echargui de paal raakte. Het doelpunt deed de uitploeg goed, want de mannen van trainer Camiel Jager zetten na de gelijkmaker de nodige druk. Toch kreeg EVV een grote kans om opnieuw op voorsprong te komen, maar Jeroen Evelein zag zijn inzet door De Treffers-doelman Berry Peters gepareerd worden.

In de tweede helft kreeg De Treffers hulp van EVV. De ploeg uit Echt scoorde een eigen doelpunt en vijf minuten later werd de score uitgebreid door Santiago Macedo: 1-3. Toch was deze stand op dat moment wat geflatteerd want ook EVV kwam er zo nu en dan goed uit. Een kwartier voor tijd kreeg De Treffers-speler Dave Kleijnen een goede kans om wat aan het doelsaldo te doen, maar hij kreeg niet genoeg vaart achter zijn kopbal.

In de slotfase vielen er geen doelpunten meer, Bas Bakker kreeg nog wel een rode kaart na opmerkingen aan de leiding.

Hieronder volgen de karakteristieken van deze wedstrijd:

EVV Echt 1-3 De TreffersTreffers

Scoreverloop:
doelpunt 11′ Steven Barten (1-0)
doelpunt 11′ Robin Janssen (1-1)
doelpunt 52′ Eigen Doelpunt EVV (1-2)
doelpunt 57′ Santiago Macedo (1-3)

Rode kaart:
Rode kaart 86′ Bas Bakker (De Treffers)

Stadion: Sportpark de Bandert, Echt

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 april, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Mooi gedaan proficiat:)

Paul

Feli, goede winst.

Henk

Gefeliciteerd, op naar plek 2 of 3 als Haaglandia niet over de brug komt met euro`s.
Maar alweer een rode kaart, waarom toch? Er staat niets meer op het spel. Zo lopen we de beker misschien ook nog mis met al die schorsingen. Volgend seizoen maar minder snel kaartjes zien te pakken.

wpDiscuz