SuperCoop lanceert voetbalboek Germania

Supermarkt Super Coop Groesbeek heeft het initiatief genomen om een voetbalplaatjesboek voor de Groesbeekse clubs te organiseren. Deze actie is eind februari gestart met het boek voor DVSG en duurde acht weken. Vanaf dit weekend is het de beurt aan Germania.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Een hele klus, zo’n boek realiseren, maar het wordt dan ook een prachtig en waardevol exemplaar. Er komen niet alleen foto’s in van jeugdspelers, maar ook van de andere (senioren)teams, vrijwilligers, voetbalschool GO4ALL! en een gedeelte met de geschiedenis van de club. Het wordt een album om altijd te bewaren.

Zaterdagavond 21 april om 18:30 uur is de officiële kick off van deze unieke actie in het clubhuis op Sportpark Noord. De Supercoop Groesbeek zal hierbij het Germania-voetbalplaatjesboek officieel overhandigen aan Germania. Hier zullen ook de vertegenwoordigers van de ‘voetbalplaatjes-werkgroep’ van de andere Groesbeekse clubs bij aanwezig zijn. Vanaf dat moment zijn de boeken ook te koop voor € 5,- per stuk. De opbrengst hiervan gaat geheel naar de jeugd van Germania.

Het bestuur van Germania zou het bijzonder op prijs stellen dat een ieder die in het boek staat tijdens deze presentatie ook aanwezig is. Na de Presentie van het Voetbalplaatjesboek Germania is er een “SPRING-PARTY”. Gezellige avond met “flower power” muziek. Aanvang is 19:30 uur.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 april, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Wie wil plaatjes van Germania hebben?
Ik gooi ze toch bij het oud papier.
Container De Treffers.

groesbeker

Waarom gooi jij die plaatjes weg ted.Heb je iets tegen germania.De actie voor germania moet nog beginnen en ze liggen al in de treffers container foei.

ted hald um enn uur ke

Jan1

Geert (de man met de pijp) zit er ook tussen:)

Collectors item!!

wpDiscuz