Selectie Achilles ’29 2012/2013 krijgt vorm

De eerste selectie van Achilles ’29 voor het nieuwe seizoen begint steeds concretere vormen aan te nemen. De laatste week hebben er diverse transfers van en naar de Groesbeekse topklasser plaatsgevonden.

Middenvelder Michael Lanting (27) komt van het Amsterdamse AFC naar Achilles ’29. Lanting is een speler die op elke positie op het middenveld inzetbaar is. In het dagelijks leven is hij op dit moment werkzaam in de planning op het politiebureau in Amsterdam Noord. Hij speelde eerder ook voor Topklasser Hollandia. Een andere nieuwe naam in de hoofdselectie van Achilles ’29 is aanvallende middenvelder Hamdi Tasci (19). Deze eerste jaars senior werd onlangs overtuigend kampioen met het tweede elftal van de Groesbeekse ploeg in de reserver eerste klasse. Hij doorliep hiervoor alle standaardelftallen van de jeugdopleiding van Union.

Laurens Rijnbeek, Ivo Rigter en Chaimil Mormon spelen ook komend seizoen voor Achilles ’29. Het drietal is een nieuwe verbintenis overeen gekomen. Bij Achilles ’29 vertrekken er ook de nodige spelers. Peter van Putten (naar dorpsgenoot Rood Wit), Sebastiaan Goderie (NEC ama.) en Arjan Goorman (n.n.b) komen volgend seizoen niet meer in actie voor de witzwarten.

DeGroesbeek.nl, Topklasser.nl, Achilles ’29.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 april, 2012 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Selectie Achilles ’29 2012/2013 krijgt vorm

Reageren is niet toegestaan.