Transfers De Treffers en Achilles ’29 2012/2013

Ook deze week hebben er bij de Groesbeekse topklassers een aantal transfers plaatsgevonden. Vooral de selectie van De Treffers kreeg de laatste weken wat meer vorm, bij Achilles ’29 was dit al het geval.

De Treffers 2012/2013

De Treffers heeft zich versterkt met Rick Verbeek (VVV-Venlo), Eef van Riel (De Bataven/1e klasse), Menno Scholten (A1), Nigel Burleson (A1), Beau Schaepman (A1) en Glenn Wijnhoven (zat1). Ook Fabian Peppinck en Erik van der Ven zullen komend seizoen voor De Treffers uitkomen. Beiden hebben voor één seizoen bijgetekend.

De ploeg van trainer Camiel Jager zag tegelijkertijd drie spelers vertrekken: Patrick Pothuizen, Ahmet Kilic en Giel Neervoort zullen komend seizoen niet meer in het rood-zwarte tenue te zien zijn. Door de broodnodige verjonging bij De Treffers krijgt Pothuizen geen nieuw contract. De 39-jarige oud-prof heeft daarop besloten te stoppen met voetbal. Zijn taak als jeugdtrainer bij de Groesbeekse club had hij al neergelegd, maar hij gaat zich wel richten op een trainersloopbaan. Kilic (28) verloor dit seizoen zijn basisplaats en mag ook vertrekken. Neervoort (25) heeft inmiddels getekend bij FC Presikhaaf, de kampioen in de Tweede Klasse I.

Achilles ’29 2012/2013

DeGroesbeek.nl publiceerde eerder al de transfers van Achilles ’29. Daar zijn er deze week wat bij gekomen: de kersverse kampioen moet het volgend jaar zonder Arjan Goorman (HSC ’21) en Huub Cremers (Juliana ’31) doen. Van de ontevreden Bart van de Beek was al bekend dat hij vertrok. Donderdag kwam het bericht naar buiten dat ook hij naar Juliana ’31 verkast. In mei versterkte Achilles ’29 zich met middenvelder Erwin Stadhouders (20), die bij NEC mocht vertrekken.

Overzichtelijke transferlijst De Treffers 2012/2013.
Overzichtelijke transferlijst Achilles ’29 2012/2013 (Wiki).

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 april, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

schande dat ze kilic niet behouden.

Gijs

Het schijnt dat alle zwarte haar spoeling op is in groesbeek!

Henk

Ik ben blij dat de Treffers met verjonging is begonnen en dat er A spelers door stromen naar de selectie. Wel weer een beetje zorgen voor aankomend seizoen als je kampioen wil worden met misschien te weinig ervaren krachten, maar eerst maar eens afwachten en niet meteen negatief gaan denken. Succes aan alle nieuwelingen in het voetbal dorp Groesbeek

Pothuizen heeft tijdens de carnavalsavond bij De Treffers laten zien dat hij ook een geweldige barman is.
Misschien kan hij op deze manier behouden blijven voor de club.

theej

Ja graag!
Met zijn voetbal was het meestal bar man.

wpDiscuz