[Foto’s] FC Lienden schakelt De Treffers uit

FC Lienden heeft zich zondagmiddag ten koste van De Treffers geplaatst voor de finale van de KNVB-districtsbeker Oost. Na 90 minuten stond er een 2-2 stand op het scorebord, waarna de thuisploeg beter bleek vanaf de stip.

De Treffers kwam al binnen 10 minuten op een 0-2 voorsprong. Na twee minuten opende Barry Beijer de score en een paar minuten later was het Santiago Macedo die de Groesbeekse voorsprong verdubbelde. In de tweede helft kwam FC Lienden terug tot 2-2 via doelpunten van John van Loenhout (penalty) en oud De Treffers-speler Orin de Waard.

De stand na 90 minuten betekende maar één ding: penalties. Deze werden door FC Lienden beter genomen. De ploeg moet het nu op 17 mei in de finale opnemen tegen HHC Hardenberg. De zaterdagtopklasser wipte in de halve finale Sparta Nijkerk uit de beker. Omdat HHC Hardenberg in de halve finale een uitwedstrijd had, en FC Lienden een thuiswedstrijd, speelt eerstgenoemde ploeg de finale in eigen huis.


Met dank aan Jan Peters voor de foto’s!

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 april, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
heikant

jammer geen supercup in een groesbeeks onderling duel dankzij een schiterende pingel van super giel

harrie

ha ha ha ha ha

Realist

Zonde zeg na 0-2 voorsprong.

Henk

Ja daar sta je dan met lege handen, alweer een totaal verloren seizoen. 3x in de week trainen en vet betaald krijgen en dan een waardeloos seizoen afsluiten met ook nog uitschakeling in de beker. Maar weer snel vergeten en afwachten wat er in het nieuwe seizoen gaat gebeuren. Gelukkig wel met verjonging.
Jammer maar helaas, nieuwe ronde nieuwe kansen.

Mark

Helemaal niets op ………..

Klein Zuidje

Giel had er wel zin in om een pingel te nemen.Grote schande meteen weg sturen Vandaag nog.

wpDiscuz