[Update] Groesbeeks Gruwelijkste volgeboekt!

Op zondag 23 september 2012 wordt voor de eerste keer de ATB-toertocht “Groesbeeks Gruwelijkste” georganiseerd door Stichting ROAd4ENERGY. ROAd4ENERGY is een initiatief van de ouders en vrienden van de op 3-jarige leeftijd overleden Robbe Alsemgeest. Maandag 3 september maakte de organisatie bekend dat het evenement is volgeboekt.

Deze sportieve en uitdagende ATB toertocht over 50 of 90 kilometer beschikt over alle ingredienten die de naam doet vermoeden:

* Gruwelijk hoog: ca. 1.800 hoogte meters (in de 90km tocht)
* Gruwelijk mooi: in de bossen rondom Groesbeek, het Duitse Kranenburg (Reichswald) en gebieden die normaal niet toegankelijk zijn
* Gruwelijk uitdagend: combinatie van mooie uitzichten, stevige beklimmingen en stoere afdalingen
* Gruwelijk zwaar: afstand, hoogte meters en bospaden
* Gruwelijk verrassend: dit moet je zelf ervaren!

Meedoen

Groesbeeks Gruwelijkste is een ware uitdaging voor de ATB-liefhebber en voor degene die een bijdrage wil leveren in de strijd tegen energiestofwisselinsgziekten.

Start 90 km: vanaf 8:00 uur tot 9:00 uur
Start 50 km: vanaf 9:00 uur tot 10:30 uur

Bij de start, maar ook op de route, is een servicepunt aanwezig. Na afloop van de tocht kun je gebruik maken van de pastaparty (bij inschrijving inbegrepen, excl. drank) en is er volop gelegenheid om nog eens rustig en gezellig na te praten over deze fantastische tocht. Tevens is het WK wielrennen te Valkenburg live te volgen op groot beeldscherm.

Er is voldoende parkeergelegenheid, kleedruimte en douche-gelegenheid beschikbaar. Onderweg zijn er verzorgingsposten aanwezig. Goodie-bags worden uitgereikt, wanneer men moe maar voldaan huiswaarts keert.

Inschrijven

Daag jezelf uit, steun het goede doel en schrijf je vanaf 1 mei in voor Groesbeeks Gruwelijkste! (uitsluitend per voorinschrijving, inschrijfgeld € 25,- pp incl deelname pastaparty excl. drank. Let op maximaal 1000 deelnemers!). Inschrijven kan via het online inschrijfformulier

Deze toertocht is mogelijk gemaakt met medewerking van: Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Nederrijk, Gemeente Kranenburg, Gemeente Groesbeek.

Robbe Alsemgeest

De in Nijmegen geboren Robbe Alsemgeest overleed vorig jaar juni in Groesbeek op 3-jarige leeftijd aan een energiestofwisselingziekte (syndroom van Leigh). Dit was voor de ouders en vrienden reden om de stichting ROAd4ENERGY (RObbe Alsemgeest) op te starten. Geraakt door het ziekteproces en het overlijden van Robbe, willen zij zich inzetten voor het volgende doel: “Zoveel mogelijk financiële middelen te genereren welke beschikbaar worden gesteld aan onderzoek voor een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten”.

Meer informatie en het ingrijpende verhaal van Robbe is te lezen op de officiële website: www.road4energy.nl. Het evenement heeft ook een eigen Twitter account en de laatste nieuwtjes zijn daar te volgen: @GroesbeekGruwel.

DeGroesbeek.nl, Road4Energy.nlTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
MEEDOEN!

Kom op stoere sportieve vrouwen en mannen uit Groesbeek. Inschrijven en trainen. Al is het maar voor het goede doel!

bjorn ceelen

Vraag : Als ik de tocht van 90 km wil fietsen , waar start deze en waar eindigt deze ?

De Kuier

Voor info kijk bij Contact,

Gaffel 2 6562 PL
Groesbeek

E mail: [email protected]

Gert-Jan

Kaartje over te nemen voor groesbeeks gruwelijkste.
Beste Biker, vanwege buitenlandreis kan ik niet deelnemen.
Inschrijving van EUR 25,= over te nemen.

Arno van tiem

Hallo Gert Jan,

Ik zou graag je inschrijving overnemen,

Grt Arno van tiem

Gert-Jan

Dag Arno,

dat is prima, ik moet dat wel even doorgeven aan organisatie.
wil je mij even rechtstreeks mailen?
[email protected]

dank

Jack Wagena

Beste,

Kon eerst niet deelnemen aan het evenement en ben dus nu te laat voor de voorinschrijving. Is er nog iemand die alsnog verhinderd is? het liefst 2 kaarten. we gaan met een man of tien en hebben nog 2 kaarten nodig.
Alvast bedankt,

Jack Wagena
[email protected]

wpDiscuz