[Foto’s] Groesbeekse topklassers winnen

Zowel De Treffers als Achilles ’29 sloten zondagmiddag hun wedstrijd winnend af. De Treffers was in eigen huis te sterk voor FC Lienden: 2-1. Achilles ’29 versloeg oud-concurrent Haaglandia met dezelfde cijfers.


Sfeeractie De Treffers-supporters na de wedstrijd tegen FC Lienden. Foto en rechten: Jan Peters.

Haaglandia 1-2 Achilles’29

De topper die geen topper meer was, werd gewonnen door Achilles’29. Daarmee maakten de Groesbekers nog maar eens duidelijk dat het de terechte topklassekampioen is,

Achilles’29 ging met een voorsprong rusten door een doelpunt van verdediger Laurens Rijnbeek. Topscorer Remon van Bochoven bracht beide ploegen een kwartier voor tijd weer in balans, maar in de slotminuten bezorgde invaller Ivo Rigter Achilles’29 alsnog de winst.

De Treffers 2-1 FC Lienden

Net als vorige week troffen Lienden en De Treffers elkaar, dit keer in Groesbeek. Lienden haalde vorige week de bekerfinale, maar De Treffers hield in competitieverband de punten wel in eigen huis. Alle treffers vielen na rust. Roël Fernand zette FC Lienden op voorsprong, maar in het restant van de wedstrijd zette De Treffers de zaken recht. Ahmet Kilic maakte de gelijkmaker, Dave Kleijnen bezorgde De Treffers de winst.

Na de wedstrijd was er nog een uitreiking van de ADCO Speler van het Jaar-award. Deze prijs ging naar Patrick Pothuizen (zie foto’s). De oud-prof van onder andere NEC was in het seizoen 2011-2012 een meerwaarde voor het eerste elftal van De Treffers door zijn constante spel. Hij bleek met zijn ervaring een zekerheid in de defensie van de Groesbeekse Topklasser. Ook hielden de supporters van De Treffers een sfeeractie.

Volgende week volgt de laatste speeldag. De Treffers neemt het dan uit op tegen AFC uit Amsterdam. Achilles ’29 speelt een thuiswedstrijd tegen UNA. Dit is voor UNA een belangrijke wedstrijd, want de ploeg moet winnen om degradatie te ontlopen. Dan is het nog wel afhankelijk van het resultaat van FC Hilversum.

Zondagtopklasse.net, DeGroesbeek.nl


Met dank aan Jan Peters voor de foto’s!Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 mei, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat mooi gedaan 🙂

prick

ik ben trots op jullie jongens

knoedel
Allereerst, proficiat met deze overwinning. Of het verdiend was is een tweede maar de punten tellen, nietwaar? Verder heb ik mijn vraagtekens bij de speler van het afgelopen seizoen want in mijn ogen verdiend dat maar 1 speler en die staat in de goal. Juist, Berry Peters want die heeft de ploeg er soms in moeilijke wedstrijden met fabelachtige reddingen doorheen gesleept en was ook de meest constante speler van het seizoen. Maar ja, dat is maar mijn mening. Trouwens als Barry Beijer het hele seizoen gespeelt had was hij het met afstand geworden(daar kunnen we de komende jaren nog… Lees meer »

Als er niets te vieren valt moet de fakkels en shooters toch een keer opmaken… 😛

Treffersfan

We kopen volgend seizoen gewoon weer nieuwe.

Klein Zuidje

Ik vond onze voorzitter ook niet al te strek met zijn woorden naar spelers leiders en trainer.Wie weg gingen.Zeer slecht voorbereid wat hij zij.

klein zuidje ze zoeken nog een goeie voorzitter,volgens mijn zijn er mensen die alleen maar naar de foute zoeken dan kunnen ze weer zeiken,word je toch strond ziek van.kom op man.

wpDiscuz