[WIN] Groesbeekse EK-pool 2012 online!

Het EK voetbal 2012 van Polen en Oekraïne is begonnen! Voor drie Groesbeekse websites (112Groesbeek, Gruusbek en DeGroesbeek) reden om een Groesbeekse EK-pool op te zetten.

Prijzen

In eerste instantie zou er niet om prijzen gespeeld worden, tenzij de organisatie tegen prijzen aan zou lopen om te verdelen. Hiervan houden wij jullie op de hoogte. De organisatie heeft inmiddels toezegging van Eigenweijs Groesbeek en ‘t Margrietje Groesbeek gekregen om meerdere cadeaubonnen weg te geven. Hoe de prijzen precies verdeeld gaan worden, staat op de prijzenpagina van de EK-pool. Verder speelt men natuurlijk voor de Groesbeekse eer!

Hoe werkt het?

Het is de bedoeling dat de deelnemers gedurende het EK de uitslagen van wedstrijden, poulewinnaars en finalisten voorspellen. Tevens moet het aantal gele en rode kaarten in een wedstrijd voorspeld worden. Hiervoor zijn uiteraard punten te krijgen. Werkt de glazen bol goed dan krijg je uiteraard meer punten dan wanneer deze wat stoffig is. Hoeveel punten er zijn te verdienen bij een wedstrijd staat in de spelreglementen. Alle onderstaande tekst kunt u daar overigens nog eens rustig nalezen. Het is op de EK Pool-site ook mogelijk om kleine berichtjes te sturen, hierbij gelden dezelfde regels als op de drie sites: hou het netjes!

N.B: Voorspellen van de wedstrijden kan tot vlak voor aanvang van de desbetreffende wedstrijd. Voorspellen van de landen die de kwartfinales etc. halen kan slechts tot aanvang van het toernooi.

Bonuspunten

Ook zijn er nog extra vragen om je eindscore wat op te schroeven. Zo kun je 1) de EK-winnaar, 2) het totaal aantal doelpunten in dit toernooi, 3) het aantal doelpunten van de topscorer en 4) het moment waarop het eerste doelpunt van het EK 2012 valt voorspellen. Bij bonusvragen geldt het maximum aantal punten indien exact voorspeld. Hierna gaat er voor elk verschilpunt één punt van het maximum aantal bonuspunten af.

N.B: Bonusvragen dienen voor aanvang van het toernooi ingevuld te worden!

Berekening gele kaarten + uitslagen

Om onduidelijkheden weg te nemen delen wij de toekomstige deelnemers alvast mede dat de stand na 90 minuten (+blessuretijd) telt. Mocht je in de kwartfinale, halve finale en in de finale een gelijkspel willen invullen, dan is dat dus gewoon mogelijk. Je moet uiteraard dan wel zelf een land kiezen wat volgens jou wint. De gele kaarten (en mogelijk rode kaarten) worden alsvolgt doorberekend: 2x geel = rood en dat wordt door de organisatie berekend als 2 gele en 1 rode kaart. Losse gele en rode kaarten behoeven geen uitleg, dit spreekt voor zich.

Inschrijven

Inschrijven is makkelijk, klik op onderstaande link en ga naar “Aanmelden”. Voer de gegevens in en je kunt direct beginnen aan de linkerkant van de site, onder het kopje “Deelnemer -> Voorspellen”. Daar kunt u uw voorspellingen maken, wijzigen of zelfs de computer voorspellingen laten maken. Deze laatste optie is speciaal voor de luie deelnemer. Aanmelden dient vóór 8 juni 2012, 18:00 te gebeuren.

N.B: Klik na het invullen van voorspellingen altijd op het knopje “Toevoegen” om de voorspelling op te slaan!

De EK 2012 POOL van Groesbeek.

Vragen en opmerkingen

Vragen en opmerkingen kunnen terecht in het reactiepanel onder dit nieuwsbericht. Een mail naar één van de drie redacties is uiteraard ook mogelijk.

De organisatie wenst een ieder veel succes met de Groesbeekse EK-Pool!

112Groesbeek, DeGroesbeek.nl, GruusbekTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

geweldig bedacht!! echt iets voor het voetbaldorp van nederland. erg leuk ook dat dit een samenwerking is van de 3 groesbeekse sites

Truus

Heel erg leuk, hoop dat er veel mensen aan mee gaan doen! Ik in ieder geval wel!

Wij worden kampioen!!! Hup hup, haha. Laat het maar een mooi EK worden, ik ben er klaar voor.

De Kuier

Ik ben er ook helemaal klaar voor, en het is weer een geweldige actie van een voetbaldorp als Groesbeek.
SAMEN TOGEN WIJ TEN STRIJD.

Gijs

Doen de ‘vrienden van zuid’ ook mee?

wpDiscuz