Eindstanden Topklasse zondag (30e speeldag)

Hieronder de eindstanden van de laatste speeldag in de zondagtopklasse,13 mei 2012.

Achilles’29 – UNA 2-3
Argon – Haaglandia 1-4
HSC’21 – VVSB 4-0
Quick’20 – EVV 1-2
WKE – FC Hilversum 3-2
FC Lienden – JVC Cuijk 3-1
Hollandia – HBS 6-0
AFC – De Treffers 3-4

De eindstand in de Topklasse kan bekeken worden via het menu aan de rechterkant (Voetbal –> Zondagtopklasse), of door op deze link te klikken: Stand Topklasse zondag.

TizenZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 mei, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Ikke

Gezegde: je bent zo goed als je laatste wedstrijd, lekker dan Achilles….

Realist1

@Ikke
Wat flauw dat je uitgerekend nu met deze geweldige uitspraak komt. Het was slecht vandaag tegen een gretige tegenstander, ik denk dat men al met de gedachten bij Spakenburg was de tegenstander in de tweestrijd om de algehele landstitel! Ikke zal er niet bij zijn.

Treffersfan

Treffers … TOP. Gewoon je best gedaan en gewonnen. Zo hoort het!

Bjorn Ceelen

De competitie zit erop de titel is binnen , wel of geen landskampioen het seizoen is voor mij al geslaagd , treffers netjes teruggevochten naar de 4de plek . Hopelijk aankomende zaterdag een mooie pot voetbal tegen de blauwen . Tot zaterdag

henk

Normaal gesproken heeft de redactie van DeGroesbeek al een verslag op deze goede site staan. Nu nog niet is dit omdat Achilles verloren heeft? of omdat het moederdag is?
Blijft altijd leuk om te lezen.

Mark

@henk

Wat een kansloze opmerking! Alles op deze site wordt vrijwillig gedaan. Ga maar naar de Gelderlander, dan staat het verslag er woensdag op!

@henk
Wat een opmerking zeg!!

henk

Begrijp me niet verkeerd, ik heb respect voor al de vrijwilligers en dus ook voor de site van De Groesbeek. Ik schreef er ook bij goede site, en leuk om te lezen.
Het viel me alleen maar op,vorige week bij het kampioenschap stond het zowat live op de site en nu nog niet.
En ook dat was leuk om te lezen.

Harry

@henk

Het kampioenschap of wedstrijden die nergens meer om gaan! Je provoceert gewoon richting de vrijwilligers achter deze site! Duimpje omlaag!

wpDiscuz