Rood Wit gedegradeerd

Het Groesbeekse Rood Wit is zondagmiddag na één jaar gedegradeerd uit de Tweede Klasse I. In een onderling duel met degradatiekandidaat Albatross werd er met 2-1 verloren. De Groesbeekse formatie eindigde de wedstrijd met negen man.

Rood Wit kwam donderdag in degradatiezorgen toen de KNVB besloot de Groesbekers twee punten in mindering te geven. Dit gebeurde naar aanleiding van de hectische slotfase in de wedstrijd tegen Orion (2-2).

De ploeg komt volgend seizoen weer uit in de derde klasse.

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 mei, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Jammer voor Rood Wit, volgend jaar wel weer een derby erbij.
Zullen ze in de bredeweg wel op zitten te wachten.

Peters

Gerechtigheid. Met 9 man eindigen, zullen ze er wel weer flink op los hebben geschopt toen ze in de gaten hadden dat ze niet meer konden winnen…

Geen Derby

Er komt volgend seizoen geen derby in de bredeweg !
Rood Wit gaat in andere regio spelen 3e klasse D in Zuid 2, bij Vitesse gennep etc. !!

Hans Peters

Het is toch de triest voor woorden dat de KnvB in samenwerking met Orion, Rood Wit letterlijk uit de 2e klasse heeft geduwd. Uithuilen en opnieuw beginnen sterkte aan alle betrokkenen

Janje de stofwolk

Zo is ut mar net Hansie…dur zune kloatzak van une scheids zitte we ien de dorde klas…..Speulers mugge niks zegge anders hebbe ze al un geele koart..mar as die kels ien ut zwort poetse bakke dan mude niks zegge…..Mar joa volgund joar mar we une gooi noar de titel…..wel me un team nie zoas dit stelleke die niks vur elkoar over hebbe…..Gelukkig worre ze betoald per punt…..veul hebbe ze dan ok nie verdiend….

Vroemmmm Vroemmmm

De Kuier

Punten aftrek,gele kaarten, rode kaarten.
Wanneer je van de onderste verliest,heb je weinig te zoeken in die klasse!Veel suc6 nieuwe competitie,nieuwe kansen en weer met 0 punten beginnen.

Geen Derby

@ De Kuier
Dus Achilles hoort niet thuis in de topklasse ??
😉

Misschien een mooi moment om er een punt achter te zetten. Geen jeugd, geen toekomst….

wpDiscuz