Beperkte toegang bij Achilles ’29 en Spakenburg

Houders van een bewijs van vrije toegang amateurvoetbal hebben niet automatisch toegang tot de twee wedstrijden om het algeheel kampioenschap van Nederland amateurvoetbal tussen Achilles ’29 en Spakenburg. De wedstrijden worden op zaterdag 19 mei in Groesbeek en zaterdag 26 mei in Spakenburg gespeeld.

Vanwege de grote vraag naar kaarten en de toeloop op de speeldag van houders van een bewijs van vrije toegang in het verleden is in overleg met beide clubs afgesproken dat een beperkt aantal kaarthouders toegang krijgt. Zij moeten zich wel van tevoren bij Achilles ’29 respectievelijk Spakenburg hebben gemeld en een bevestiging hebben ontvangen dat een kaart klaarligt. Aanmelden kan tot en met de donderdag voor de speeldag (17 mei).

Om ongewenste taferelen te voorkomen is het verzoek aan allen die een bewijs van vrije toegang hebben zich aan deze procedure te houden. Achilles ’29 en Spakenburg staan volledig in hun recht als onaangekondigd bezoek geen toegang krijgt, ook als een bewijs van vrije toegang wordt getoond. Raadpleeg voor koopkaarten de websites van beide clubs.

Het e-mailadres voor het reserveren van een plaats bij Achilles ’29 – Spakenburg op 19 mei is: [email protected]

Het e-mailadres voor het reserveren van een plaats bij Spakenburg – Achilles ’29 op 26 mei is: [email protected]

Overige info kaartverkoop

Wie verzekerd wil zijn van een toegangskaart kan aankomende donderdag (Hemelvaartsdag) tussen 16:30 uur en 18:30 uur op sportpark De Heikant terecht en in de voorverkoop een kaart kopen. Tevens kun je tot vrijdagmiddag 12:00 uur kaarten bestellen in de webshop. Kaarten die besteld worden via de webshop kunnen zaterdag vanaf 14:00 uur op vertoon van de bevestigingsmail en een geldige legitimatie van de besteller, opgehaald worden bij het speciale afhaalpunt bij de entree. Verzending van de kaarten is helaas niet mogelijk.

De kosten bedragen € 10,- per persoon, kinderen onder de 12 jaar betalen de helft: 5,-. Leden van Achilles ’29 hebben op vertoon van hun nieuwe ledenpas gratis toegang. Heb je nog geen nieuwe ledenpas? Haal deze dan op tijdens het Jong tegen Oud Spektakel a.s. donderdag.

KNVB, Achilles ’29.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 mei, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
sander

Hebben leden van achilles wel gewoon gratis entree?

KNVB

Goede zaak van Spakenburg en Achilles.
Als er een leuke grote pot ergens op de velden is, komen de meest vreemde pasjes tevoorschijn om maar gratis
Naar binnen te kunnen.

Laat iedereen er een leuke spektakel van maken, maar wees er snel bij. Vol = vol!

henk

Tijd om nood tribunes bij te bouwen ( mits dat mag )
Want bij spakenburg tegen een ijsselmeervogels komen al zo`n 6000 toeschouwers op af. Denk dat de aanhang van de blauwen heel groot is. Veel succes en kijk plezier.

William

Let op leden van Achilles’29. Je moet de NIEUWE ledenpas hebben om gratis toegang te krijgen voor Achilles’29 – SV Spakenburg!

jantje zundapp

dan vind je de 100 leden van de eitjes niet terug.

De Kuier

Jantje, geej kunt nie telle,of mar tot 100???????????
Dan is t wel knap van oow.

jantje zundapp

vraag de oudleden van de meerwijk er maar bij ,dan kom je iets over de 100 ,en geloof maar dat jantje kan tellen………….

Mickey

Ga er maar vanuit dat er tussen de 1000 en 1500 blauwe supporters komen.

Henkie's

Kunnen ze een keer een vol sportpark hebben laten ze dat na. Ik zeg achter beide goals tribune’s bouwen en vol duwen. Er zijn een hoop voetbal liefhebbers die graag willen komen kijken. Beetje jammer dit!

wpDiscuz