Verkiezing: leukste sportvereniging van Groesbeek

In maart is de zoektocht naar de Leukste Sportvereniging van Nederland in iedere gemeente, waaronder dus ook Groesbeek, begonnen! Stemmen kan tot en met 31 juli 2012. Dan is bekend welke 2 sportverenigingen per gemeente doorgaan naar de Provinciale verkiezing!

Stemmen

Stemmen is kostenloos, bovendien heel eenvoudig en je steunt jouw favoriete sportvereniging in strijd om de leukste sportvereniging van de gemeente, de provincie en van Nederland! En je maakt ook kans op mooie prijzen zoals een reis naar Londen tijdens de Olympische Spelen! Laat nu je waardering blijken!

Klik hier om op jouw favoriete Groesbeekse vereniging te stemmen.

Goede doel

Voor jouw stem doneren de sponsors van de verkiezing € 0,05 aan Kika, Right to Play of Spieren voor Spieren. Jij bepaalt zelf bij het uitbrengen van een stem naar welk goed doel de € 0,05 gaat! De 3 goede doelen hebben wel jouw hulp nodig. De organisatie van de verkiezing wil iedereen vragen om bijvoorbeeld via Facebook, Hyves en Twitter zoveel mogelijk mensen te laten stemmen via www.leukstesportvereniging.nl.

De weg naar de finale…

Bij het uitbrengen van een stem wordt een beoordeling gevraagd voor vier criteria: sfeer, gezelligheid leden, enthousiasme vrijwilligers en positieve uitstraling (een cijfer tussen 1-10). Tot en met 31 juli 2012 wordt er gestreden op gemeentelijk niveau. Na 31 juli 2012 is in iedere gemeente bekend welke 2 verenigingen de leukste Sportverenigingen zijn.

Per gemeente worden de 2 winnende sportverenigingen afgevaardigd in de provinciale verkiezingsronde. Deze loopt vanaf 1 augustus 2012 tot en met 30 september 2012. Iedere provincie levert vervolgens 2 winnaars voor de landelijke verkiezingsronde. Dit zijn de sportverenigingen met het hoogste gemiddelde van de provincie en minimaal 100 stemmen en de sportvereniging met het meeste aantal stemmen.

Van 1 oktober 2012 tot en met 30 november 2012 strijden de 24 overgebleven sportverenigingen om de titel van Leukste Sportvereniging van Nederland. Op basis van de stemmen blijven er 6 sportverenigingen over: de top 3 sportverenigingen met de hoogste gemiddelde score en een minimaal aantal van 200 stemmen + de top 3 sportverenigingen met de meeste stemmen. Deze 6 sportverenigingen presenteren zich tijdens de finaledag waar alle Provinciale winnaars hun Award ontvangen en de vakjury kiest vervolgens de landelijke winnaar!

Alle winnaars, zowel de 2 sportverenigingen per gemeente, per provincie en de landelijke winnaar ontvangen een mooie, nog nader bekend te maken prijs!

Meer informatie staat op http://www.leukstesportvereniging.nl

Hieronder een informatieve video voor verenigingen, haar leden en andere geïnteresseerden:

DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 mei, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Friesche zeilkampen, in Groesbeek, nooit van gehoord, maar misschien wel heel gezellig en leuk. De beste van Groesbeek lijkt me A29, zijn misschien ook wel de leukste.

Veel succes al de vereningingen uit Groesbeek.

groesbeker

A29 op voetbalgebied wel maar de handbelsters zijn ook goed en alleen met groesbekers zonder dat ze geld krijgen

wpDiscuz