Achilles’29: Meijers trainer van het jaar

Trainer Eric Meijers van de Groesbeekse topklasser Achilles ’29 is uitgeroepen tot amateurtrainer van het jaar. Hij ontving daarvoor de Rinus Michels-award in Zwolle.


Foto: Eric Meijers (links) samen met assistent trainer Frans Derks (rechts)

De oefenmeester viel eerder al tweemaal buiten de prijzen. Door zijn prestaties van dit seizoen kon deze prijs hem niet meer ontgaan.Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 mei, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 13 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
sander

Zwaar verdiend!! Hopelijk is dit een voorbode voor morgen. Forza Achilles

henk

Ja als je al zoveel jaren trouw bent aan A29 en de laatste seizoenen buitengewoon goed presteert met een behaald kampioenschap , dan verdien je wel de titel tot trainer van het jaar. Eric heeft dit niet alleen gedaan en kan denk ik zijn hele team daarbij bedanken. Eric proficiat en A29 veel succes morgen.

Maar ik blijf wel voor zuid.

gradje

Hij heeft het meer dan verdiend. Eric na zoveel goede jaren is dit de kroon op je voetbalwerk. Geweldig.

Mark

Eric, dik en dik verdiend. Elk jaar weer het meeste uit een elftal kunnen halen is een kwaliteit op zich!

mark, je kunt niet zeggen dat hij elk jaar het beste uit zijn team gehaald heeft in zijn begin jaren was het altijd een laffe trainer. als hij toen tegen treffers speelde verloor hij vaak een wedstrijd door bang en laf te voetballen,de laatste paar jaar heeft hij het erg goed gedaan dus meyer toch proficiat.

Bjorn Ceelen

Super bekroning !! Eric het is je echt gegund .

Mark

@Wil , misschien moet je de geschiedenisboeken er nog eens bij pakken! Eric heeft echt een team gebouwd!

Echt verdiend proficiat 🙂

mark dat moet je dan maar eens doen.

Geer Schoonderwoerd
Ik heb de lage beoordeling van “Wil” toch maar even gelezen. Moet je eigenlijk niet doen, maar toch. Zal het negatief reageren op elkanders successen dan nooit stoppen? Ik weet wel dat de overgrote meerderheid op deze site positief reageert, maar je zult maar lid zijn van een voetbalvereniging waar sommige “supporters” er zo’n mentaliteit op na houden als deze Wil. Je leest op deze plek wel meer opmerkingen aan elkaars adres die niet horen. Laten wij met z’n allen stelling nemen tegen dit soort onzin. Vergeet niet dat deze site bij veel mensen in de belangstelling staat. Ook buiten… Lees meer »
Realist1

Eric proficiat, het is je van harte gegund. Bij Achilles’29 vele successen behaald maar ook bij je vorige verenigingen. De negatieve vingertjes zijn voor mij niet uit te leggen of eigen toch ook weer wel. Weggegeven door mensen met een karaktereigenschap die afgunst heet.

Treffersfan

Meneer Schoonderwoerd, toevallig ben ik lid van zo’n voetbalclub, maar ik distantieer mij van dit soort opmerkingen. Maar ook jij bent lid van zo’n voetbalclub, alleen voetballen die in andere kleuren. Hoewel ik het best mee je eens ben, is de wijze waarop je je uitdrukt een beetje ongelukkig.

De Kuier

Treffersfan,HOEZO ONGELUKKIG.Wees trots op je voetbaldorp.
We hebben meerdere verenigingen en dat is maar goed ook .
Dan nog gun je je dorpsgenoten t allerbeste.Je bent voetbal-liefhebber of niet!?In een derby kies je voor je eigen clubje,toch?

wpDiscuz