Kampioensschaal Achilles’29 gestolen

In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in het clubhuis van Achilles’29. Bij deze inbraak werd de onlangs behaalde kampioensschaal ontvreemd.

Op zoek naar geld werd een enorme ravage aangericht. Geld en munten waren er echter niet te halen en dus gingen de dieven met de kampioensschaal aan de haal. Reeds een half jaar eerder is Achilles’29 ook al de dupe geworden van een inbraak. De winst hierbij was minimaal, de schade des te groter. Het bestuur verzoekt met klem om deze schaal terug te brengen naar de club aangezien deze van grote waarde is.

Website Achilles ’29, DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 mei, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 38 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

Hahaha das balen.. ciao ciao

Bjorn Ceelen

Flinke vent Henk ! Je bent zo flink dat je nog niet eens voor je eigen indentiteit durft uit te komen !! Zeer triest wat er is gebeurd

Woodpecker

Tekst is niet hemaal duidelijk zo.
Correctie (voor de diefjes):
De schaal is -materieel gesproken- juist helemaal niet van grote waarde (aluminium). Maar het gaat natuurlijk om de emotionele waarde voor Achilles.
En die is heel groot natuurlijk !!!

@WIEZE henk

Dit is gewoon te triest voor woorden!! en geen enkele club gun je zoiets, het is niet alleen de schaal die weg is, de schade komt er ook nog bij!!

Maar henk: BETER VERLIEZEN DAN DAT JE HET NOOIT HEBT GEHAD!!

Treffersfan

Inderdaad Henk. Wat een belachelijke opmerking. Vooropgesteld dat ik die schaal ook liever op Zuid had gezien, is het gewoon schandalig dat dit (weer) is gebeurd.

henk p

De laatste tijd is het wel raak bij beide Topklassers.
Triest dat zoiets blijft gebeuren, wat heb je er aan. Blijf met je klauwen van andermans spullen af.
En Henk, ik hoop voor jou dat zoiets niet bij jouw in huis gebeurt, of dat ze alleen maar je computer meenemen dan kun je teminste geen k*t opmerkingen meer plaatsen.

Mark

Te triest voor woorden dit! Jammer dat het ook een maatschappelijk probleem is. Hopelijk brengen ze de schaal terug!

Marco Bloemers

Is Theo Maasen toevallig in Groesbeek geweest.

Henk

๐Ÿ™‚

Hihi

Wat misselijk zeg bah!!

Sjonnie

Zullen ze op zuid wel meer van afweten. Pure afgunst dat ze al een tijd niets gewonnen hebben, dan maar dit soort dingen uithalen. ๐Ÿ™

Germaniasupporter

Te triest voor woorden. Waar zijn we in godsnaam mee bezig. De wereld is knettergek aan het worden, wat moet je nou met zo’n schaal?

En @Henk en @Ed hadden gisteren ook al van die geweldige opmerkingen naar aanleiding van het verlies van Germania. Beetje gefrusteerd jongens? Daar zijn professionele mensen voor, die kunnen je daar goed mee helpen. Een behandelinkje of tien a 15 en je bent weer de oude!!!

Paul

Kansloos dit, of misschien een stunt ;)?

Mark

@Paul en de rest van deze verstandelijk gehandicapten!

Een stunt? Een inbraak is geen stunt! Dat is een misdrijf. Maar aangezien achterlijke figuren dit tegenwoordig als normaal beschouwen…..
Ookal heb je afgunst tegen achilles’29, een inbraak en diefstal kun je nooit goedkeuren! Diep en diep triest!

kruupen

triets,triest zo iets
dat gun ik die club niet op de heikant
wat hebben ze er aan
die jongens waren de beste en dat hebben ze dik verdiend
ik ben treffers fan maar dit hoort niet thuis

Paul

Mark, dat snap ik en als het gewoon allemaal klopt dan zal ik dit sowieso nooit goedkeuren. Ik probeerde er nog iets “positiefs” in te zien aangezien dit echt te kansloos voor woorden is.
Ik bedoelde dus een PR-stunt van Achilles zelf, is toch ook mogelijk en die zou dus best geslaagd zijn als ik zo op internet kijk. Tenzij iemand hier de braakschade al heeft gezien?

Redactie DeGroesbeek

112Groesbeek is ter plaatse geweest en heeft inderdaad schade geconstateerd, een stunt is dan ook pure onzin: http://www.112groesbeek.nl/5040/dieven-stelen-kampioensschaal-achilles-29/

teun

Moi ke da ding bej mien thuus an de muur

Hans Peters
Was het een overactieve fan? Of was het een jaloerse supporter van een andere vereniging? Gissen blijft missen beste mensen. Hoe dan ook een inbraak is nooit goed te praten, ook niet met een stunt of wat dan ook. Is het niet eens tijd om van elkaar de zon in het water te kunnen zien schijnen? Laten we trots zijn op ons verenigingsleven en op de prestaties van de individuele verenigingen, helaas zijn er een paar gedegradeerd maar het zijn wel Groesbeekse verenigingen. Aan de dief zou ik willen zeggen bezorg dat ding terug dat kan eventueel anoniem en eventueel… Lees meer ยป
wpDiscuz