Achilles ’29 ziet Heijckmann vertrekken

Achilles ’29, kampioen van de zondagtopklasse, moet het volgend seizoen doen zonder Ted Heijckmann. De oud-speler van Vitesse heeft gekozen voor hoofdklasser De Bataven.

De 20-jarige aanvaller speelde slechts één seizoen bij de Groesbeekse topklasser. Vorig jaar april maakte hij de overstap van Vitesse naar Achilles ’29. Bij de witzwarten scoorde de Arnhemmer in totaal zeven maal, waaronder tweemaal in de Topklasse. Veel speeltijd kreeg hij echter niet.

Heijckmann begon bij voetbalvereniging Jonge Kracht in Huissen te voetballen. Als E-junior werd hij gescout door Vitesse, waar hij alle jeugdelftallen doorliep en hij maakte in 2010 de sprong naar de beloften. Hij mocht aan het begin van vorig seizoen zelfs debuteren in de Eredivisie, maar speelde slechts twee wedstrijden op het hoogste niveau van Nederland. Zijn debuut was op 8 augustus 2010 tegen ADO Den Haag. Een week later mocht Heijckmann weer invallen, ditmaal in de verloren uitwedstrijd tegen Ajax (4-2).

Voor Achilles ’29 is Heijckmann de achtste speler die vertrekt. De ploeg heeft ook enkele spelers aangetrokken. Het team van trainer Eric Meijers versterkte zich onlangs nog met Erwin Stadhouders (NEC). Dit was de vijfde aanwinst voor de Heikanters voor het seizoen 2012/2013.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 mei, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Gaat goed haha

KNVB

Speelde deze bij Achilles? Niet opgevallen. Kan wel begrijpen als je als 17e man ziet dat de eerste 16 blijven…

Sucses bij Bataven

Baard

Baard in de keel heijckmann succes bij de Bataven

bjorn ceelen

Inderdaad Henk het gaat goed !
Ted veel plezier en bedankt voor je inzet ,succes bij de Bataven.

Henk

valt wel mee bjorn!!

De Kuier

Kan die HENK niet naar FC KNUDDE????????????????

wpDiscuz