Freek Thoone naar Achilles ’29

Achilles ’29 heeft zich eerder deze week versterkt met aanvaller Freek Thoone (26). De spits uit Leunen komt over van hoofdklasser SV Venray.

Thoone had gekozen voor het zaalvoetbal bij Lake Valley. Nadat bekend was geworden dat dit avontuur niet door zou gaan was hij vrij om naar een ander club uit te kijken. Dat het zo gelopen is met Lake Valley spijt hem. “Had heel graag voor Lake Valley willen spelen, zeker daar de ambitie van de club mij aansprak”, zei hij tegenover Omroep Venray.

Maandagmiddag in Noord Limburg Sport zei Thoone “Ben geen persoon, die zelf een club gaat benaderen”. Verder voetballen bij SV Venray was voor hem geen optie. “De redenen waarom, weet de club, en die gelden nog steeds”. Achilles ’29 nam twee weken geleden contact op met Thoone. Het akkoord kwam snel tot stand.

De aanvaller scoorde in het verleden veelvuldig voor SV Venray en heeft voor één seizoen getekend bij Achilles ’29.

DeGroesbeek.nl, Omroep Venray e.a

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 mei, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Topper

Topspeler, goede techniek en scorend vermogen. Gaan we plezier aan beleven.

Paul

Lees niet overal even goede verhalen over hem, schijnt ook mentale kwestie te zijn. Aan de andere kant, negatieve verhalen las je met Hofstede van De Treffers ook en daar heb ik verder ook geen gekke dingen meer over gehoord.
Maargoed, nieuwe ploeg, nieuwe kansen en wat meer motivatie natuurlijk.
Ik hoop dat Achilles er plezier aan gaat beleven!

A'29

Hendriks wordt geopereerd aan z’n knie, dus die mist de competitiestart. Misschien dus wel in de basis met Rigter en Hol totdat Hendriks weer terug is. Hoorde dat het wel een goeie speler is, maar dat ie wel dik is.

EGG Side

Hoorde dit, hoorde dat, weet een ding zeker dat het van de arme tak van die “die-hard” fan van Achilles is 🙂

We zien het wel, toch? Eerst vakantie!

De Kuier

Nee, eerst nog feesten vanavond!!!!!!!!!!!!!!!

wpDiscuz