Feest der Kampioenen op Dorpsplein

Vrijdag 8 juni staat op het Dorpsplein bij het gemeentehuis het Feest der Kampioenen op het programma. Bij dit feest, alweer voor de 13e keer, worden de Groesbeekse sporters t/m 18 jaar gehuldigd, die individueel of in teamverband kampioen zijn geworden.

Zoals ieder jaar wordt het feest opgeluisterd met een bijzondere activiteit en dit jaar is er een speciale act van een basketbalteam.

Bont spektakel

Uiteraard krijgen de kampioenen weer de traditionele medaille uitgereikt en burgemeester Keereweer zal hen namens het college feliciteren en toespreken. De gemeente hoopt dat de kampioenen in clubtenue verschijnen, zodat het (en niet voor de eerste keer dit jaar) weer een bont spektakel zal worden op het Dorpsplein.

Het Feest der Kampioenen begint om 19.00 uur en duurt tot ca. 21.00 uur. Wethouder Pim Spaan zal als gespreksleider fungeren. Belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom.

DeGroesbeek.nl zoekt ook nog kampioenen zodat deze in de loop van deze maand in een overzichtelijk artikel worden gezet.

Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
jantje zundap

wat een drukte bij het balkon, lang geleden!!!!!!!!!!!!!1

wpDiscuz