Groesbeek kleurt oranje

Het EK voetbal 2012 in Polen en Oekraïne is vrijdagavond van start gegaan. “Ons” Nederlands elftal komt vanavond om 18:00 uur voor het eerst in actie, tegen Denemarken. Net als veel andere plaatsen in het land, is ook Groesbeek in sommige wijken oranje gekleurd.


De Heidebloemstraat is klaar voor het EK. Klik op het plaatje voor een groter formaat. Foto en rechten: Piet Spanjers.

Verschillende straten/wijken zijn inmiddels alweer omgetoverd tot Oranjestraat of Oranjewijk. De Heidebloemstraat in Groesbeek is er één van. “De Heidebloemstraat in Groesbeek is klaar voor de nationale klus”, zo verwoordde Piet Spanjers het in de mail.

Is jouw straat / wijk in de gemeente Groesbeek ook oranje? Of heb je een andere Oranje-foto? Stuur dan de foto naar [email protected]!

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Paul

We worden kampioen, ik voel het!!!

🙂

blaag

woensdag avond mag de versiering er weer af ben ik bang voor

anoniem

Was slecht he jonge jonge huntelaar in de spits vanaf begin en robben is ook een egotripper zeg maar goed als we dan maar van die duitser winnen en de portugezen tegen de denen staan we allemaal gelijk en dan eindelijk een keer de portugezen oprollen en de denen van de duitsers

PIET

Woensdag gehaktdag.

Realist

@Piet, ik vrees eerder vlaggetjes-afhaaldag.

wpDiscuz