Jan van Deinsen nieuwe trainer Achilles ’29

Jan van Deinsen volgt Eric Meijers op als trainer van Achilles ’29, dit heeft Achilles’29 dinsdagavond aan DeGroesbeek.nl gemeld. De 59-jarige oefenmeester komt over van JVC Cuijk. Hij tekent een contract voor één jaar en mag op 16 juli beginnen met de eerste training van zijn mannen.

Opmerkelijk CV

Van Deinsen, geboren in Tiel, was voor zijn avontuur bij JVC Cuijk al assistent-trainer van Nigeria, Trinidad en Tobago, TOP Oss, NAC en Go Ahead Eagles. Bij Top Oss fungeerde hij vanaf 1996 vier jaar als technisch manager en in Nigera startte hij een voetbalschool. In 2004 werd Van Deinsen zelfs assistent-trainer bij eredivisionist Vitesse, maar lang hield zijn samenwerking met toenmalig hoofdcoach Edward Sturing niet stand.

Van Deinsen & Groesbeek

In 2006 leek het er in eerste instantie op dat de coach bij het Groesbeekse Germania aan de slag zou gaan. Dit ketste echter af, omdat Van Deinsen een aanbieding kreeg om samen met Wim Rijsbergen (assistent) bondscoach van Trinidad en Tobago te worden. In de hoofdklasse was de oefenmeester al wel trainer van Achilles ’29 geweest.

JVC Cuijk

JVC Cuijk kwam in 2008 voor het eerst in beeld toen Maarten van Vugt de Cuijkse ploeg vroegtijdig verliet. Na het seizoen bij de amateurclub afgemaakt te hebben keerde Van Deinsen weer terug bij Vitesse om vervolgens in 2010 opnieuw in dienst van JVC Cuijk te treden. In november 2011 maakte de succesvolle trainer bekend aan zijn laatste seizoen bij de topklasser bezig te zijn.

Spelerscarrière

Ook als speler boekte Van Deinsen succes. In de periode tussen 1971 en 1984 speelde hij voor NEC, Go Ahead Eagles en Feyenoord. Met laatstgenoemde ploeg won hij in het seizoen 1979/1980 de KNVB-beker. De voormalig middenvelder/spits scoorde 39 maal in 277 wedstrijden. Hij heeft één interland op zijn naam staan en moest in 1984 zijn voetbalcarrière wegens een zware blessure noodgedwongen beëindigen.

DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 juli, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 17 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Robbert

Weet hij wel wat een contract inhoudt?

Vreemd… Nog niet zolang geleden vond hij zichzelf te oud??? Zie artikel Iig veel succes dan maar!

Ted.

wie weet nu wel wat een contract inhoud?

Richard

kunt zien dat deze site toch strijt voor achilles alleen maar de berichten als deze komen erop te staan, de goede dus. over het gebeuren met het contract en de negatieve berichtgeving moeten we helaas via andere sites benaderen.

tip: blijf realistisch.

heikant

noem je dat dan nieuws jammer maar jij bent een echte jankert wen er maar vast aan want volgend jaarwordt het weer niks met dat jeugd ploegje van zuid

Richard

Wat interseert mij Zuid nou? ben gewoon een neutrale supporter en het valt gewoon op. Overigens het bewijst ook maar weer hoe de beruchte familie te werk gaat. De hoeveelste persoon is zo al beet genomen? 10e? 11e?
en toch maar weer blijven ontkennen dat het niet aan hun ligt.

Groesbeek pas op met deze familie, als je doet wat hun zeggen en willen niets aan de hand maar owee als het niet gaat zoals hun willen.

Neutraal

@Richard
Buiten dat het je ontbreekt aan feitenkennis speel je op de man door een complete familie berucht te noemen. Je maakt je schuldig aan opruiing. Daarnaast had je in de taalles niet met de rug naar de juffrouw of meester moeten gaan zitten.
Goed dat er nieuwe trainer is bij Achilles.

Sjaak

Richard kraam geen onzin uit. Je kunt toch niet verwachten dat ieder geruchtje in het dorp uitgelicht wordt? De feiten zijn de afgelopen 2 weken gewoon benoemd als je een beetje op hebt gelet. Koop anders lekker de Story als je onzinnig nieuws wilt.
Jan succes dit seizoen!

Willie

Richard maakt dan wel een aantal taalfouten maar voor het overige heeft hij volkomen gelijk. Sterker nog, het blijft niet bij tien of elf personen!!!

Richard

Ooit komt iedereen er wel achter. Achilles een leuke club op de familie na.

Prick

@Richard,@Willie
een beetje gefrustreerd?

Richard

nee hoor wat betreft voetbal en al die dingen geen verstand van. weet wel dat de spelletjes altijd smerig gespeelt worden en werden. leuk doen als je erbij staat en als je omdraaid een slag in je rug geven.

Willie

@prick, nee hoor, in tegendeel zelfs maar af en toe kan de waarheid voor sommigen hard zijn!!!!

jantje

zal Jantje P nu wel naar de heikant gaan als treffers daar speelt nu zijn vriendje er trainer is

jantje zei, wat ben jij een kwal zeg,waar slaat dit nou weer op ,laten we toch eens allemaal normaal doen wat een kinderachtige reacties op deze site de meeste zijn alleen maar bezig om elkaar af te zeiken zonder ergens vanaf te weten……

groesbeker

Er zijn van die gasten die kunnen er nog steeds niet tegen wat jantje p allemaal bereikt heeft in het voetbal.Zielige figuren blijven zielige berichtjes schrijfen dat houd je toch niet tegen.

daar moet je gewoon niet op reageren,daar zitten ze gewoon op te wachten

wpDiscuz