Zaterdagteam Brakkenstein verkast naar Achilles ’29

Brakkenstein verliest per volgend seizoen zijn zaterdagelftal. De gehele selectie van Brakkenstein Zaterdag 1 heeft besloten om de massale overstap naar het Groesbeekse Achilles ’29 te maken. Dit is woensdagavond aan DeGroesbeek.nl bevestigd.

Er waren al langer problemen met het enige zaterdagelftal van de club uit de stadswijk van Nijmegen. Het bestuur wilde niet door met het elftal, omdat Brakkenstein niet verder wil met de competitie op zaterdag. De totale selectie van 34 personen, waaronder 24 spelers, heeft daarop besloten om een overschrijving naar Achilles ’29 aan te vragen.

De overschrijvingen zullen naar verluid donderdag rond komen. Het team degradeerde dit seizoen naar de vierde klasse.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 13 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Johan

Dat dit kan! Geweldig idee!

keesje

Wtf? Laat ze dan een andere club in de stad zoeken

Bertje

Goede zet van Achilles’29!!

Treffersfan

Eerlijk gezegd weet ik niet wat ik hier van moet denken. Op een of andere manier doet mij dit aan het ‘Union debacle’ denken. Ik weet ook niet of je hier als Achilles aan mee moet werken. Je maakt in elk geval geen vrienden. Maar misschien heb ik het ook wel helemaal mis.

Bjorn Ceelen

Welkom op de heikant !

Ruud

Als je de website bekijkt van Brakkenstein dan bestaat dit elftal uit jonge jongens (studenten ?), misschien hebben ze vrienden die bij Achilles voetballen. Daar zou ik ook eerder heengaan dan naar bijv. SCH, SJN, Nijmeegse Boys etc. in Nijmegen. Dit ziet er niet uit als een UNION constructie. Ik neem aan dat Achilles daar ook van geleerd heeft.

hmmm

Als je club het zaterdag voetbal wil opheffen en je wil toch blijven voetballen op zaterdag… dan moet je iets he?

Gerard Geniet

Gratis toegang tot de Linde doet niet alleen bij de jeugd wonderen 😉

........................

het blijkt wel weer dat bij brakkenstein de verkeerde mensen in het bestuur zitten. het 1e zondag elftal is 2x op rij gedegradeerd. eerst uit de 4de klasse nu uit de 5de. je zou toch er alles aan doen om die jongens te willen behouden voor de club aangezien het zondag elftal niet draait en de zaterdag selectie behoorlijk wat kwaliteit in rond loopt,ondanks de degradatie uit de 3e klasse

De Kuier

Treffersfan, je moet daar helemaal niks van denken en al helemaal niet zo op reageren. Jaren geleden stapte het 2de v De Treffers compleet over naar Rood-Wit en ook een lager 11-tal naar Germania. IK ZEG DOEN.

Ex supporter

Leuk stel. Heb ze vorig jaar en de jaar daarvoor zien voetballen. Mijn zoon heeft daar 2 seizoenen in het doel gestaan. Kwaliteit zit er voor een 3de klasse zeker in. Denk wel dat het gaat slagen bij Achiles. Brakkenstein is gewoon dom geweest om deze jongens de laan uit te sturen. Ze zijn gedegradeerd naar de 4de klasse afgelopen seizoen, maar ik weet zeker dat dit team plus versterkingingen en met suppoert vanuit de club weer terug kan keren naar de 3de klasse.

Namens een ex- supporter Hans P.

Gerard Geniet

Ze proberen dus niet alleen succes bij de jeugd (union) te kopen, maar nu ook bij een standaardteam zaterdag? Ik vind het weer een vreemde gang van zaken.

Ex supporter

Even een rectificatie, ben natuurlijk geen ex supporter van dit stel maar blijf hun supporten als ik een keer een wedstrijden mee pik…

wpDiscuz