Brons voor Kim Loeffen op NK Sprint

Tijdens de NK Sprint in Heerenveen heeft Kim Loeffen (17) uit Groesbeek met haar estafette team op de 4×50 vrij een bronzen medaille behaald. Ze stonden als vijfde geplaatst in de finale en alles zou perfect moeten gaan om in aanmerking te kunnen komen voor een medaille. Dit hebben ze voor elkaar gekregen.

Het was een spannende race en met een goede tijdverbetering eindigde het team als derde van de senioren Open All in een tijd van 1.44.97. Loeffen zelf behaalde een tijd van 25.8, een persoonlijk record. Met de 4 x 50 wissel is de Groesbeekse met haar team vijde geworden. Op de NK in Amsterdam wist ze negende te worden op de 200 vrij en elfde op de 400 vrij. Beiden wederom met een mooi persoonlijk record.

Tijdens de Brabantse Zomerkampioenschappen 2012 te Eindhoven won het zwemtalent van Zeester Meerval vier gouden plakken. De zwemprestaties van Loeffen waren vorig jaar tijdens de Brabantse Zomerkampioenschappen (BZK) goed voor acht gouden medailles. Dit jaar behaalde Loeffen tijdens de winterkampioenschappen ook al vijf keer goud.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 juni, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gijs

Netjes hoor!

edje

Als je geen persoonlijke medaille behaald hoeft dit niet op dit forum vermeld te worden,elk jaar zijn er wel teams die in een of andere sport een prijsje winnen alleen sommige ouders zijn zo geil op publiciteit dat ze elke scheet van hun kind in het nieuws willen brengen.
Kim meisje,je wilt stoppen maar je durft het niet tegen je ouders te zeggen misschien dat ze nu wakker worden.

Paul

Als dat echt zo is Edje dan vind ik dat een lage opmerking. Moeten die ouders het zo vernemen… Wat maakt een berichtje over haar prestaties nou uit?

Kim Loeffen
Hoi edje, ten eerste ik hou van zwemmen, zwemmen is mijn leven. Ik train 7x in de week en dat doe ik met alle plezier. Zwemmen is mijn alles, ik kan hier mijn ei in kwijt. En laten zien waar ik goed in ben. Ook is het niet zomaar een prijsje, het is 3de van nederland, maar als je niks van zwemmen af weet dan snap je dat waarschijnlijk niet, en sla dan dit berichtje over als je het niet wilt weten. en ja mijn ouders zijn trots op mij, als je zelf kinderen hebt of weet ik veel wie… Lees meer »
Gijs

Kim laat zo’n kansloos persoon lekker links liggen. Zal waarschijnlijk zijn hele leven gepest zijn omdat hij zelf niks klaar speelde. Zijn ouders moest worst om zijn nek binden anders wilde de honden nog niet met hem spelen!

Laat zo’n talentvolle zwemster gewoon met rust!

Groesbeker

Wij als Groesbekers mogen juist trots zijn op zo’n talent!
Wie weet of 4 of 8 jaar naar de Olypische Spelen..?!
Ga zo door meid! Ik heb respect voor je
Edje: je bent wel een beetje triest.. Jaloers??

jantje

blup,blup,blup

edje

Ik heb gewoon gelijk ! Punt.

Henk p
edje, je hebt helemaal gelijk. Maar niet heus, als Kim graag van zwemmen houdt,en ze zelf aangeeft dat het op het moment haar lust en leven is, wie ben jij dan om haar of haar ouders te veroordelen. Nu heeft ze brons behaald met haar groepje, maar vaak heeft ze al al de kleuren gewonnen die er te winnen zijn. Hoop dat ze het ver schopt in de wereld. Ook andere sporters kunnen hun prestaties bij de redactie inleveren. Ik kan het alleen maar toe juichen als er jeugdige sporttalenten zijn en niet zo`n jeugd die de hele dag met… Lees meer »
jantje

Zeg Henkie p,doe jij eens even rustig,als edje dingen weet of opvangt mag hij die dan melden of moet hij afwachten zoals zovelen doen en pas reageren tot het moment dat het te laat is en mensen zich iets verschrikkelijks aandoen.
Natuurlijk kan hij dat op een andere manier doen,maar misschien heeft hij dat al gedaan!

Paul

Edje weet volgens mij helemaal niks, of heb je over de reactie van Kim heen gelezen? Loopt gewoon wat te stoken.

wpDiscuz