De Groesbeekse kampioenen 2011/2012

Het sportseizoen is al enige tijd voorbij en dit jaar mogen enkele Groesbeekse teams zich de sterkste van hun competitie noemen. Hieronder volgt een overzicht van de bij ons bekende Groesbeekse kampioenen. Laatste update: 11-07, 17:55uur.


Germania E1 kampioen in 2010/2011 en 2011/2012!

Het meerendeel daarvan is afkomstig naar aanleiding van onze oproep. Alle foto’s zijn opklikbaar en openen in een nieuw venster.Achilles ’29:

Achilles ’29 1 werd in april kampioen in de zondagtopklasse. Later werd het team ook nog algeheel amateurkampioen.


Achilles ’29 viert het kampioenschap.

Ook Achilles ’29 2 liet van zich horen. De ploeg van Wilfred Schoonderbeek won in de beslissende wedstrijd met 3-2 van PAX.


Foto en rechten: Achilles ’29.

Tot slot bekroonde de F2 een fantastisch seizoen met het kampioenschap. Achilles F2 is dit jaar ongeslagen kampioen geworden. Het zijn allemaal harde werkers die ook de gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan. Iedere wedstrijd werd afgesloten met een gezamenlijke slinger over het veld richting de supporters en iedere overwinning werd uitbundig en met het nodige gezang onder de douche gevierd. Een superleuk stel met het kampioenschap als bekroning op een fantastisch seizoen.


Achterste rij v.l.n.r. Tjebbe Nabuurs (begeleider), Thijmen Schoofs, Tim Janssen Boumeester, Lucas Hermsen, Bob Eikhout, Bas de Klein, Frank Eikhout (begeleider).
zittend v.l.n.r. : Jouke Nabuurs, Lucas Eikholt, Sam van Kuilenburg, Dirk Eemers, Teun van der KraanGermania:

Germania B1 is zowel in het najaar als in het voorjaar kampioen geworden in de 3e klasse. Het team heeft over het hele seizoen maar vijf verliespunten gehaald in 22 wedstrijden. Dan ben je zeker een terechte kampioen!


Germania B1 kampioenen.

Germania E1 werd dit jaar opnieuw kampioen, ditmaal van de 2e klasse. Vorig jaar werden dezelfde heren nog kampioen in de derde klasse. Het kampioenschap werd op 12 mei gevierd.


Achterste rij van links naar rechts: Lorenzo de Santy, Melvin Verriet, Berat Ozturk, Tyrone van den Broeke, Milan Wolters, Damian Ubeda. Voorste rij: Djorny Janssen, Lars Straten, Bart JanssenDe Treffers:

De Treffers-galerij der Groten ziet er als volgt uit: De E2 is najaarskampioen geworden. De B2 en de F2 werden voorjaarskampioen. Tot slot promoveerde de B1 naar de vierde divisie.Groesbeekse Boys:

De E2 van de Groesbeekse Boys had dit jaar een feestje. Er was voor de overige teams in de competitie niets meer aan te doen, want de Groesbeekse Boys E2 is kampioen!


Baybeto Rouw,Teun Kersten,Corne Vleugels,Brian Vink,Kevin Vink,Milo Bisschop
Daan Kuster,Kas Janssen,Rick Smulders en Jadan Waseem.Handbalvereniging Groesbeeks Glorie:

Groesbeeks Glorie behaalde met verschillende teams een kampioenschap. Dames 1 werd in maart 2012 kampioen na een 6-19 overwinning op Loo.


Groesbeeks Glorie Dames1 kampioen seizoen 2011/2012. Klik op plaatje voor groter formaat. Foto: Website Groesbeeks Glorie.

De A2 presteerde het om ongeslagen kampioen te worden. Alle 16 wedstrijden van de ploeg werden winnend afgesloten. Daarmee werd de ploeg terecht kampioen.


De kampioenen van de A2. Foto: Website Groesbeeks Glorie

Na een overduidelijke 7-0 overwinning op AAC, werden de D-tjes van Groesbeeks Glorie in april kampioen. Na het laatste fluitsignaal was het tijd voor felicitaties en cadeautjes voor de D1. Het hele team en trainster Daphne Hulzen en coach Monique Sengers werden goed bedacht met allerlei leuke cadeautjes, variërend van snoep tot handdoeken. Na de welverdiende douche tijd voor een feestje in de kantine inclusief een tochtje op de platte wagen.


De kampioenen van de D1. Foto: Website Groesbeeks GlorieTennisvereniging Groesbeek:

In een zinderde finale, eind juni, van de Gelderse Kampioenschappen Tennis zijn de meiden van TV Groesbeek op het Sportpark Spitsbergen in Veenendaal kampioen geworden in de klasse meisjes t/m 17 jaar. Na 4 dames enkel wedstrijden keken de meiden uit Groesbeek tegen een 3-1 achterstand aan. De beide dubbels moesten overtuigend in 2 sets gewonnen worden. Maud Eeren en Kim Reynen wisten de meiden uit Elburg in de dubbel met 6-0, 6-1 te verslaan. De spanning was te snijden in de laatste dubbelwedstrijd die uiteindelijk door Sherety Jacobs en Anne Bloemers met 6-3, 7-5 werd gewonnen.

De ontlading bij de meiden was groot en de vreugdetranen biggelden dan ook rijkelijk over de wangen.


Anne Bloemers, Maud Eeren, Sherety Jacobs en Kim Reynen behaalden het kampioenschap in de klasse meisjes t/m 17. Foto: Website TV Groesbeek.Individuelen:

Zwemtalent Kim Loeffen uit Groesbeek pakte ook dit jaar weer de nodige prijzen


Kim Loeffen (midden) heeft er weer een gouden plak bij. Klik op de foto voor een groter formaat.

Ze behaalde vier gouden plakken op de Brabantse Zomerkampioenschappen van 2012. Tijdens de winterkampioenschappen van 2011 won ze er ook nog eens vijf. Onlangs werd ze tijdens de NK Sprint geen kampioen, maar pakte de 17-jarige Groesbeekse wél brons.Niet alle kampioenen zijn bij DeGroesbeek.nl bekend. Is jouw team, of het team waarvan u de leider bent kampioen geworden dan kunt u de informatie alsnog mailen naar [email protected].

De redactie van DeGroesbeek.nl feliciteert alle kampioenen!

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 juli, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier

ALLEMAAL van harte PROFICIAT!!!!!!!!!!!!!

Paul

Iedereen gefeliciteerd! Dit seizoen weer 😀

Supporter

Allemaal gefeliciteerd. Maar ik mis de kampioenen van Germania Zondag 2 !!!!!

wpDiscuz