De Treffers oefent tegen NEC

Op zaterdag 14 juli oefent De Treffers tegen eredivisionist NEC. De wedstrijd begint om 19:00 uur op Sportpark Zuid in Groesbeek en een kaartje kost € 8,-.


Klik op het plaatje voor een groter formaat.

Het wordt de eerste wedstrijd in de voorbereiding van De Treffers, nu onder leiding van trainer John Neijenhuis. De Groesbeekse topklasser versterkte zich dit seizoen met onder andere Jean Black en Rick Verbeek. In oktober 2010 speelde De Treffers ook al een oefenwedstrijd tegen NEC. Toen boog de topklasser een 0-2 achterstond om in een 2-2 gelijkspel. Bas Sibum en Bjorn Vleminckx scoorden voor NEC. Na rust scoorden Erwin Koen en Jasper Zuidwijk de doelpunten aan Groesbeekse zijde.

Overige oefenwedstrijden De Treffers

Alle oefenwedstrijden van De Treffers worden gespeeld op het eigen sportpark. Naast NEC nemen de Groesbekers het in de voorbereiding op tegen: Jong De Graafschap, Leonidas, GVVV, RKHVV, OJC, Bennekom, SV Venray en AWC.

Voorbereiding Achilles ’29

Achilles ’29 begint één week later aan het oefenprogramma. Op 21 juli oefent de topklasse-kampioen op sportpark de Heikant tegen RKC Waalwijk. Drie dagen later wordt er op datzelfde sportpark tegen VfL Rhede gespeeld. IJsselmeervogels, GVVV en WHC oefenen thuis tegen Achilles ’29 en op 11 augustus spelen de zwartwitten de eerste “echte” wedstrijd van het seizoen: de Supercup-wedstrijd tegen Leonidas.

Topklasse 2012/2013, De Treffers op zaterdag?

Het derde seizoen van de Topklasse start op 19 augustus. De Treffers speelt de eerste wedstrijd uit tegen promovendus ADO ’20. Achilles ’29 heeft op diezelfde dag aan angstgegner VVSB een zware kluif. Enkele thuiswedstrijden van De Treffers in het komende seizoen worden mogelijk niet op zondag, maar op zaterdagavond gespeeld. Dit trekt meer publiek vanwege de concurrentie van de Eredivisie op de zondagmiddag.

Hollandia, EVV en WKE hebben deze voorkeur ook en welke wedstrijden er daadwerkelijk op de zaterdag worden gespeeld hangt af van de voorkeur van de tegenstander. Er zijn ploegen dusdanig ingesteld op het zondagmiddagvoetbal, dat zij opzeker niet op zaterdagavond willen spelen.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 juli, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 16 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
heikant

krijg je 8 euro bij binnenkomst dat is netjes

10 juli 18.15u.
Treffers fan zegt.
Krijgen we nu weer die belachelijke reacties en/of opmerkingen. Het seizoen moet nog beginnen…
Gebruik je verstand (heikant)je krijgt nergens je 8 euro bij binnenkomst…

kunnen mensen ook naar binnen met hun seizoenskaart van de Treffers? of moeten ze 8 euro betalen?

Henk p

Nou, €8,- vind ik als treffers fan ook pittig. Als je dit voor alle vriendschappelijke/oefen potjes moet gaan betalen, hakt dat er behoorlijk in. Ik neem aan dat NEC geen geld vraagt om te komen spelen tegen de Treffers.

jock s

Eikantje,

8 euro voor NEC, is nog wel 2 minder dan die 10 euro voor een plaatselijke onderonsje! maar geld weten ze wel raad mee op de Eikant

Frenkie

Gewoon 8 euro betalen, anders thuis blijven. De Treffers heeft gelijk dat ze entree vragen. Zou iedere andere club ook doen.

heikant

volgens mij is jock s lang niet meer op een voetbalveld geweest in ieder geval niet bij de derby

Gerard Geniet

90% van de opbrengsten van de kaartverkoop gaat naar NEC. Daarbij geeft NEC een adviesprijs af m.b.t. de kaartjes.

Als je € 8,00 teveel vindt, blijf je toch lekker thuis. Zo moeilijk is het niet.

Treffersfan

Ik zou het ook liever anders zien, maar dat kan nu eenmaal niet. NEC is een BVO en die moet inkomsten genereren willen ze het hoofd boven water kunnen houden. Dat is de realiteit. En dan is 8 Euro niet buitensporig veel.

henk p
Ik vind dat altijd van die makkelijke uitspraken, ach die €8 dan ga je toch niet kijken. Ach die €2,50 voor een potje bier, ach de benzine is weer duurder ik tank toch niet meer dan €25. Sommige doen net of ze maar met hun € kunnen gooien. Het zijn moelijke tijden en lang niet iedereen heeft het zo breed. i.p.v. overal maar geld voor te vragen, sta eens open voor je eigen volk, als je een geste doet, brengt dit misschien ook wel nieuwe leden op. Als stil lid betaal je al €100 per seizoen, met gem 15 thuiswedstrijden… Lees meer »
Treffersfan

@Henk P.,
De Treffers vraagt volgens mij geen €2,50 voor een potje bier en ik ga ook niet tanken op Zuid. Maar ik begrijp wat je bedoelt. Maar denk je niet werkelijk dat een gratis wedstrijdje tegen NEC nu heel veel nieuwe leden zal opleveren? Als De Treffers dit zou doen, zou men toch NEC moeten betalen. Die komen echt niet voor niets. En het kan toch ook niet de bedoeling zijn dat onze club hier geld op toe moet leggen. Want ook bij ons – niet alleen bij jou – moet de ‘broekriem worden aangehaald’.

Henk p
Beste Treffersfan, nee ik denk ook niet dat er daardoor meer leden komen, maar wel meer kijkers weg blijven. Wat denk jij als je een reclamebord langs het veld wilt plaatsen moet dit dan €300 per seizoen kosten of €250 , of krijg je als je het €150 maakt misschien wel meer adverteerders langs het veld. Nee alles wordt duurder, met gevolg minder belangstelling, maak het eens bijv. €4 en je krijgt waarschijnlijk meer kijkers, tel uit winst. Gelukkig kun je in een sportkantine nog tegen een redelijke prijs iets drinken. Ook de Treffers kan tegen een ander team spelen… Lees meer »
harrie

een verstandig man die henk p . met zo een seizoen achter de rug begon ik liefer tegen dvsg ha ha maar geloof mij er blijft genoeg voor de treffers aan de strijkstok hangen anders begonnen ze er echt niet aan.

fred

waarom niet ‘gewoon’ € 5,00 voor leden en sponsors, of voor de leden een gratis consumptie. ze mogen best wel weer eens aan een beetje ‘klantenbinding’ doen.
Ga maar eens met vrouw en kind naar z’n wedstrijd, nog effe wa drinken…..tel uit!
En als lid mag je toch echt wel eens een keertje voordeel krijgen of zie ik het nu helemaal verkeerd? Misschien komen we dan ook wel meer bezoekers.

Treffersfan

@Fred, Dat ben ik wel met je eens. Je mag je eigen leden wel een voordeel(tje) gunnen.

henk p

Niet alleen de leden, ook de gewone toeschouwer, ik denk dat De Treffers genoeg steun heeft gekregen en dat ze daar wel iets voor mogen terug, naar iedere inwoner van Groesbeek.

wpDiscuz