De Treffers verliest van Hollandia, Achilles afgelast

De Treffers heeft de tweede wedstrijd van het topklasse-seizoen met 2-4 van Hollandia verloren. Hollandia is door de overwinning koploper in de zondagtopklasse.

De thuisploeg kwam tot tweemaal toe verdiend op voorsprong. Jasper Zuidwijk opende de score en nadat Ivo de Heus de gelijkmaker aantekende was het Jean Black die de roodzwarten op 2-1 zette. Matthieu Boots bracht Hollandia voor rust opnieuw op gelijke hoogte.

Na de thee kwam de uitploeg voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. Hoewel De Treffers er alles aan deed om één punt uit het vuur te slepen deelde Patrick Krop uiteindelijk de genadeslag uit: 2-4.

EVV en Gemert kwamen deze avond ook in actie. In Echt werd het 2-2. De rest van het programma wordt morgen afgewerkt. De wedstrijd tussen FC Chabab en Achilles ’29 is zondagochtend afgelast.

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 augustus, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 30 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Jammer:(

Ted..

En weer een wedstrijd van niks.
Het eerste half uur ging maar toen was de koek op.
We gaan dit jaar voor degradatie naar de hoofdklasse.
Niet investeren betekend een stap terug moeten doen.

wijnboer

De Treffers speelde niet slecht, vond Hollandia een redelijk elftal hebben gelijkspel was denk ik de juiste verhouding geweest, nu maar hopen dat Achilles de punten mee naar Groesbeek neemt morgen maar eens ff kijken bij De Boys tegen Spero

Henk

Ik heb geen commentaar, maar het gaat niet goed.
Op zaterdagavond voetballen om meer publiek te trekken.
Eerst maar eens voetballen laten zien. Oeps toch commentaar gegeven.
Maar volgende wedstrijd meer succes,hopelijk komen de punten snel binnen.

Ted..

De trots van Groesbeek wil perse naar de hoofdklasse.
En dat zal lukken, zeker weten.

Gijs

De treffers is de beste hoofdklasser aller tijden. Dat kunnen ze volgend jaar weer laten zien!

Harry

Gisteren feest gehad in groesbeek uitslag treffers werd bekend gemaakt iedereen ging uit zijn bol dus treffers vooral zo doorgaan en gun ons nog even plezier ha ha

Klaas

Harry,

Stoer hoor..

Bert

@Harry
Als Achillessupporter wil ik even kwijt dat jouw reactie nergens op slaat. Ten eerste omdat je niet voor iedereen dient te praten en ten tweede omdat jij met zulke uitspraken laat zien geen echte supporter te zijn van Achilles.
Een echte supporter houd wijselijk zijn mond dicht en bemoeit zich met z’n eigen club.

Laten de mensen die niet bij de wedstrijd zijn geweest alsjeblieft hun mond dicht houden. Ik hoop dat Ted, Gijs en Harry zich aangesproken voelen..

Harry

Even deze Harry is echt geen Achilles supporter maar een van zoveel mensen in groesbeek die het prachtig vinden voor bepaalde mensen daar dat het zo slecht gaat. Dus even geen sigaren meer op zuid ha ha ha

Gijs

Laten ze maar de dure auto’s voorrijden! Haha lach me kapot om de situatie daar. Jarenlang dat gezeur aangehoord hoe geweldig ze daar waren. Genieten dit

Klaas

Achilles draait ook een keer hoor, en gaat het bij Treffers wat minder.. Hoeveel jaren is dat andersom geweest? Toen hoorde we jullie ook niet? Ben ook benieuwd hoe lang Achilles dit gaat volhouden..

Harry

Klaas waarom Achilles erbij halen ik heb al medere malen gezecht dat ik niets met Achilles te maken heb. Maar jullie begrijpen niet dat er buiten Achilles er nog heel veel mensen zijn die daar plezier van hebben stekkenberg bruuk horst enz enz

Ted..

TIM.
Wie zegt dat ik er zaterdag niet bij ben geweest?
Ik vind het verdrietig als echte supporter dat De Treffers dit beleid voert.
Iedere echte supporter weet dat we een zwaar seizoen tegemoet gaan met als beloning een plaats in de hoofdklasse.
Ze hadden in plaats van dure auto’s voor te laten rijden beter op een oude fiets kunne komen.

stekkenberger

Deze stekkenberger niet Harry.

Robert
Er lopen teveel spelers Treffers onwaardig rond, ook dat geklooi met randzaken is om gek van te worden met een autootje voor rijden jaja leuk en aardig mja als je op het veld nog geen strandbal raakt wordt het van ludiek en cool, sneu en zielig(als het dat al niet is) overigens is dit de spelers niet aan te rekenen hoor maar als de prestaties daarnaast niet kloppen kun je erop wachten dat leedvermaak je deel is en dat is een grote club met een roemrijk verleden onwaardig, maar wel over je zelf afgroepen hebbend. Achilles is op dit moment… Lees meer »
Treffersfan

We verkeren ‘in zwaar weer’, laat dat duidelijk zijn. Maar het is nu zaak om niet in paniek te raken. Met deze selectie gaan we niet meespelen om de titel, maar degraderen doen we ook niet. Maar blijkbaar willen sommige supporters dit nog steeds niet zien of geloven. En dat het na 30(!) succesvolle jaren een keer wat minder gaat, is ook niet zo heel erg. Daar zullen we alleen maar sterker uit komen. En misschien kunnen we zo af en toe wel voor een stuntje zorgen (Kermiszondag?).

Neutraal

Ik ben Achillesman maar ik geloof niet dat er reden tot paniek is. De rust erin houden, er zijn nog 28 wedstrijden te gaan. Uiteraard hoop ik dat de punten in de derbys naar de Heikant gaan maar in de rest van de wedstrijden haalt de Treffers punten genoeg om het seizoen 2012/13 op een goede plek af te sluiten. Vooral niet de kop laten hangen.

Veilig

Treffers staat gelukkig op een veilige 12de plaats. Volhouden dus!

wpDiscuz