Winst voor Achilles ’29, De Treffers verliest

Woensdagavond kwamen de Groesbeekse topklassers in actie voor de 3e speelronde in de zondagtopklasse. Achilles ’29 had geen kind aan EVV en De Treffers leed zijn tweede nederlaag in drie wedstrijden.

Op Sportpark de Heikant in Groesbeek werd EVV door Achilles ’29 met 4-0 verslagen. Michael Lanting zorgde met een afstandsschot voor de openingstreffer aan Groesbeekse zijde. Na rust werd de voorsprong door Freek Thoone, Daniel van Straaten en Dominique Scholten opgeschroefd naar 4-0. Achilles ’29 heeft nu zes punten uit twee wedstrijden en heeft nog één wedstrijd tegoed omdat het duel met FC Chabab vorige week zondag werd afgelast.

In Lienden verloor De Treffers met 1-0 van de lokale FC. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam na een halfuur spelen op naam van Solomon Caulley. Voor De Treffers was dit de tweede nederlaag van het seizoen. De roodzwarten hebben nu één punt uit drie duels.

Zondag wacht de Groesbeekse derby tussen De Treffers en Achilles ’29. De wedstrijd begint om 14:30 uur op Sportpark Zuid.

Overige uitslagen en stand Topklasse zondag

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 augustus, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

En weer 0 punten voor zuid. Moeten maar niet meer kijken naar het puntenverschil tussen Achilles 29 en zuid.
Ik ben bang dat we moeten vrezen voor degradatie voetbal, hopelijk niet. Als er zondag maar niet 2 schiettenten in Groesbeek staan, 1 ien ut terp en de andere op zuid.
Laat het een mooie derby worden. Kom op de Treffers, “samen kunnen we het leven aan”

neutraal

Denk dat voor Treffers na zondag de competitie pas begint en men ook tegen Achilles’29 0 punten in calculeert.

Gijs

Ben benieuwd of treffers zondag een vuist kan maken tegen Achilles! Anders komt de degradatiestreep steeds verder in zicht. Staan nu 14de….zou jammer zijn als er volgend jaar geen derby meer zou zijn!

Sjonnie

Tot nu toe ook lastige tegenstanders gehad, dus eigenlijk is het allemaal zo gek nog niet. Treffers speelt op zich redelijk goed voetbal en gaat hun potjes ook wel winnen. Maarja: Lienden, Hollandia en Achilles achter elkaar, daar kun je op zijn minst twee, zoniet drie, van verliezen. Denk dat we op speeldag 10 wat meer er over kunnen zeggen.

Ted..

De Treffers gaat de doelstelling heus wel halen namelijk volgend spelen in de hoofdklasse.
Zie ze voor de kerst niet veel punten halen.

Opgevangen

Begreep in Lienden dat onze voorzitter sponsors belangrijker vind dan vrijwilligers. @#$% Uitgesproken in een comissie vergadering! Kijk dan werken we aan de toekomst 🙁

Zonder sponsors speelt Treffers over 5 jaar tegen DVSG. Dat is nou eenmaal de realiteit als je topklasse wilt spelen. Natuurlijk heb je ook vrijwilligers nodig, maar dat zijn echte clubmensen en die (zouden) zowieso wel hun steentje bijdragen. Dat er kritiek komt snap ik, maar ga dan op zoek naar alternatieven die de kennis en kunde hebben en neem de boel over zoals bij Achilles gebeurd is. Niet alleen maar kritiek leveren en niet met oplossingen komen.

Ik denk dat voorzitter daar wel een punt heeft natuurlijk ben je als vrijwilleger heel belangrijk voor een club maar zoals je zelf ook weet is het wel een uitstervend ras. De jeugd neemt de taken van vrijwillegers echt niet over van de oudegarde HELAAS [email protected]!!!!!! en zonder sponsors kun je in drie jaar terug vallen naar de eerste klas en zal ook niet de bedoeling zijn. Tevens kan er van de sponsorinkomsten ook een bedrag worden vrijgemaakt voor kosten welke gemoeid gaan met het vervangen van de nu nog vrijwillegers….

En hoe lang heeft Treffers geen voorzitter kunnen vinden (zelfs in de succesperiode)? Toen is Bert het maar gaan doen, terwijl hij eigenlijk interm was. Dat zegt toch ook al genoeg.

wijnboer

zo zondag eerst even naar Zuid om een pot voetbal te zien daarna lekker aan de wijn in de kermistent mensen al vast een fijne kermis proost!

martien

Van voetballers tot directie en publiek schouders er onder en toon dat we met zijn alle met recht de trots van ZUID zijn.

De trots van Zuid vind ik helemaal prima..maar om jezelf als vereniging te kronen tot dé trots van Groesbeek (zie het spandoek op sportpark Zuid), dat gaat me echt te ver! Dat maakt de rest van Groesbeek zelf wel uit!

Groesbeker
wat een reacties hier zeg. Kom op, we zijn drie wedstrijden onderweg..hoe kun je nu al spreken over degradatievoetbal of zelfs hoofdklasse? Er zijn wel drie teams van formaat voorbij gekomen, en Achilles as. zondag, dan mag je toch spreken van een zware opening dit seizoen.. De Treffers is al bijna 40 jaar niet gedegradeerd en dat gaat ook dit seizoen niet gebeuren, zij gaan dadelijk echt wel hun punten pakken. En ook al heeft Achilles een gebalanceerder team, dat wil niet zeggen dat drie punten vanzelfsprekend zijn. Stond NEC twee/drie jaar terug ook niet op degradatie toen ze vervolgens… Lees meer »
Gijs

Drie teams van formaat? Een promovendus, hollandia en een hoofdklasser? Het enige team van formaat was fc lienden.

Groesbeker

Gijs, eerst even checken, dan reageren.
Ado`20 is niet zo maar “een” promovendus, jarenlang een van de grootste clubs van Nederland, een prima hoofdklasser en op de ranglijst allertijden een top20 notering, beetje meer respect is op zijn plaats.
Hollandia en Lienden zijn echt wel tegenstanders van formaat, die eindigen gewoon in de top 5.
Achilles, Hollandia, Lienden, WKE maken onderling de top 4 uit, en die ploeg met het meeste geluk eindigt als vijfde.

dombo

@groesbeker
Daar is ie weer…….
“de ranglijst aler tijden”
staan nog clubs in die al jaren niet meer bestaan.
kijk naar het heden en niet terug !!!

Filmpje

Staat een filmpje op Topklas.com Ado-Treffers.Echt belachelijk die strafschop. Dus ze kunnen al niet klagen met hun puntje. Had tegen Lienden ook een grote uitslag verwacht. ben benieuwd tegen Achilles die hebben wel een Super Selectie.

Gijs

De Rangers waren jaren top! Staan nu in de 4de klasse! Behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst!

ADO en Monfoort is gewoon een drama prestatie! Hollandia is inderdaad de beste ploeg die ze zijn tegengekomen

zijn in de topklasse veel matige teams daar is treffers er een van

wpDiscuz