Officieel afscheid Meijers bij Achilles ’29 – PSV

Oud Achilles ’29-trainer Eric Meijers zal voor het bekerduel tussen Achilles ’29 en PSV alsnog een officieel afscheid krijgen. Dit heeft Achilles ’29 zojuist bekend gemaakt.


Eric Meijers (archief) na het winnen van het kampioenschap 2011-2012

De trainer van het tot nu toe ongeslagen Helmond Sport verliet algeheel amateurkampioen Achilles ’29 deze zomer voor de Jupiler League. Deze overgang verliep echter niet zo soepel als dat de oefencoach na zijn 10-jarige avontuur in Groesbeek had gehoopt. Deze week vertelde Meijers in een interview met VI dat hij hoopte dat hij en Achilles ’29 spoedig weer samen door een deur kunnen. “Ik hoop deze week de laatste onderhandelingen te voeren zodat de beleidsbepalers van Achilles en ik weer door één deur kunnen. Zowel financieel als op relationeel gebied hoop ik dat de zaken goed worden afgewikkeld”, aldus de succesvolle oefenmeester in VI.

De banden zijn inmiddels weer hersteld waardoor het afscheid van Meijers op 27 september voor aanvang van de bekerwedstrijd tegen PSV plaatsheeft. De wedstrijd zelf begint om 18:45 uur. Een mooier affiche voor een afscheid kan de coach zich niet wensen: Men verwacht namelijk ~ 4500 toeschouwers op Sportpark de Heikant in Groesbeek. De kaartverkoop van de wedstrijd begint op maandag 10 september. Meer informatie daarover publiceerde DeGroesbeek.nl eerder deze week.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
ikke

Ja nu in een keer wel keke sukkels
Als ik eric was had het voor mij nu niet meer gehoeven!!!!

mooi dat mijers een mooi afscheid kijgt tegen PSV!!

wijnboer

ikke daarom zul jij wel voor de club staan die boven aan de ranglijst staat 🙂 o sorry had de ranglijst op de kop, kan gebeuren he na 5 flessen wijn….

Heel goed opgelost van Achilles en Eric en hoop dat het een mooie avond word voor iedereen ik denk dat ik me maandag maar snel even op de website van Achilles29 ga melden voor een kaartje 🙂

Mark

Mooi passend afscheid voor de trainer van de eeuw Eric Meijers. Zondag zag ik Eric al genieten op zuid. Genieten van de beste club van Nederland waar hij toch een heel groot aandeel in heeft gehad!

henk
De mensen die hier reageren op een Achilles of een Treffers of andere club, zijn mensen die hun club steunen, clubmensen, fan zijn. Een trainer, speler van die zelfde clubs, spelen niet daarom, maar alleen om de euro`s. Helaas is bij hun geen clubliefde. En draait het helaas altijd om het geld. Ook bij Eric meijers is er weer een geld kwestie en wie daar nu gelijk in heeft maakt niet uit. Eric heeft veel bereikt met Achilles en daar hoort een waardig afscheid bij en die krijgt hij gelukkig ook. “als je wint heb je vrienden ” als je… Lees meer »

Gelukkig! Een trainer waarmee we zo’n fantastische dingen hebben beleefd verdient een waardig afscheid. Het was zo’n zonde geweest als dit er tussen in was blijven staan. @ikke: gelukkig is Eric verstandiger dan jij!

stekkenberger

En daar hebben we het zielig wijnboertje weer. Wanneer krijg jij is verstand.

Bjorn Ceelen

Beste Henk .
10 jaar bij dezelfde club noem je dat geen clubliefde ?

henk

Beste Bjorn,
Het is geweldig wat Eric voor Achilles heeft gedaan en ook zo`n lange tijd, ik ken geen andere trainer die het zolang bij 1 club heeft volgehouden. Maar uiteindelijk draait het allemaal om de pegels, anders was er nu geen conflict geweest. Gelukkig is dit opgelost en verlaten Eric en Achilles elkaar op een manier zo als het hoort.

willy

Henk ik ben het helemaal met je eens,ik ben blij dat het toch goed is gekomen,dit heeft Eric verdient naar tien jaar.

Bert
Aan de reacties te zien lijkt het erop dat de algemene gedachte is dat Eric Meijers in dit verhaal het slachtoffer is geworden van de standvastigheid van Achilles’29 met betrekking tot de vergoeding die ze graag wilden ontvangen van Helmond Sport. Is dat niet een beetje oneerlijk? Eric Meijers wist in het allereerste begin al dat dit een voorwaarde was om te kunnen vertrekken naar een BVO. Dit conflict had hij zelf kunnen voorkomen maar heeft dat nagelaten. Dat beide partijen nu rond de tafel hebben gezeten is eigenlijk een logisch gevolg omdat ze nu ook wel beseffen dat alle… Lees meer »
wpDiscuz