Eindstanden Topklasse zondag (5e speeldag)

Hieronder de eindstanden in de zondagtopklasse.

FC Lienden – AFC 1-0
HSC’21 – De Treffers 3-2
Sneek Wit Zwart – VVSB 0-2
Haaglandia – EVV 4-0
Achilles’29 – HBS 3-0
Hollandia – Gemert 1-2
WKE – FC Chabab 3-1
ADO`20 – JVC Cuijk 0-1

De stand na 5 speeldagen.Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 20 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Fred

Het ziet er weer niet al te rooskleurig uit voor zuid…

stom

Oh Oh de treffers:(

John

Samen met de treffers, kunnen wij het leven aan.

De Kuier

achilles proficiat.

henk

Wat een vertoning weer, 1ste helft zullen we maar stil over zijn, 2de helft weer wakker. Germania is zich al aan het voorbereiden op de derby van volgend jaar.
Danny Hoekman de nieuwe trainer?????

Harry

Ha ha ha

Proficiat achilles:)

Robbert

Sommige reacties denk ik ook kom op word volwassen. Leuk dat Achilles de derby wint maar het is toch leuk voor Groesbeek als er 2 clubs in de hoogste klasse spelen.

de mensen hierboven zijn zeker niet bij de wedstrijd geweest,De Treffers was veel beter dan HSC zeker toen jasper zuidwijk in het veld kwam helaas dat we weer 0 punten hebben! maar trouwe supporters met een rood zwart hart zullen de club bijven steunen in goede en in slechte tijden!!

Harry

J ik heb het hele verslag gehoord op de radio de verslaggever meneer Willems vond de eerste helft schande voor het voetbal want je kon beter achter in de tuin gaan zitten zij hij zelf ..tweede helft was iets beter ,,,,,,ik hou mijn hard vast als de blaadjes gaan vallen want je weet wat er dan vaak gebeurd in groesbeek en nog maals de sigaren zijn bijna op. Ha ha ha à

Treffersfan

Waarom nu al speculeren over een nieuwe trainer. Daar ligt het niet aan! Je kunt misschien vraagtekens zetten bij de spelopvatting, maar dat is aan de trainer(s). Gewoon niet in paniek raken en onze jongens blijven steunen. De Treffers IS EN BLIJFT onze club!!!

Gijs

Achilles vandaag helaas niet kunnen zien, maar heb vernomen dat het niet best is geweest. Met vlagen goed voetbal.

Voor de treffers wordt het nu wel heel zwaar. Rode lantaarn drager….hoop voor ze dat ze aanstaande zondag de drie punten op zuid houden.

peter

De Treffers is altijd zoveel beter als de tegenstander maar toch bijna altijd 0 punten! Raar??

vraagje

Mag de stand op de site? Niet stiekem op zn kop plaatsen hè!

Neutraal

Voor rust speelde Achilles met fases heel goed en zonder ook maar iemand tekort te willen doen stal Freek Thoone de show met een aantal onnavolgbare acties. Met name in het tweede deel van de 1e helft werd er prima gespeeld. Na rust was het minder sprankelend maar er werd amper iets weggegeven en toch bij vlagen nog heel goed gecombineerd. Zo’n hoog niveau als soms voor rust lukt ook niet over 90 minuten.

@gijs

Achilles niet goed? Bekijk de samenvatting v/d week. Freek Thoone zorgde ervoor dat de handen regelmatig op elkaar gingen. Tweede helft was minder, maar hoefde ook niet. 2-0 voor, warm, dus rustig uitspelen.

Iemand

Hup Achilles

het ligt niet aan de trainer?????!!!!!! Ik heb zelfs gehoord dat de spelers klachten hebben omdat er geen goede trainingen worden gegeven?! dat zegt toch wat?!! en bij elke wedstrijd zit hij daar als een zoutzak en helpt hij niet langs de zijlijn!! Maar natuurlijk zijn ook de spelers de schuld. de treffers heeft gewoon misaankopen gedaan want als de verdediging niet staat dan zal het voor de keeper ook lastig zijn!! hopelijk doet het bestuur er iets aan!!!

Robert

Net even de samenvatting gezien op rtv oost wat onthutsend onthutsend zwak. Elftal mist klasse en de verdediging is topklasse onwaardig en ik durf te zeggen dat de nederlaag in grote mate op het conto mag geschreven worden van Barry Beijer bij de 1e goal zit hij kinderlijk mis en bij de 3-2 laat hij zijn man maar lopen en doet ie helemaal niks sorry maar dat kan niet op dit niveau, het is dat men nog in het rood/zwart speelt maar verder is het niet meer herkenbaar als de Treffers.
Zonde!!!

Gijs

Hele identiteit van de treffers is verdwenen. Mooi complex maar het mist gezelligheid. Op het veld kijk je tegen metershoge huizen aan. Zoiets lelijks heb ik nog nooit gezien, op Helmond sport na dan…..De kantine is veel te groot en ook deze is ongezellig. Nou het team niet draait is alles negatief. Blijft toch ook positieve punten zien. Terugkomen van 2-2 is een knappe prestatie!

wpDiscuz