De Treffers weet weer wat winnen is

De Treffers heeft zaterdagavond het zelfvertrouwen weer wat opgekrikt. De Groesbekers versloegen Haaglandia met overduidelijke cijfers: 5-0. De eindstand stond al na ongeveer een halfuur op het bord.

Bernard Hofstede opende al vroeg in de wedstrijd de score. De thuisploeg was vanaf dat moment niet meer te stoppen. Na een kwartier scoorde Eef van Riel op schitterende wijze de 2-0. Niet veel later schroefde Rick Verbeek de score nog verder op en nog binnen twintig minuten werd het via Jean Black 4-0.

De uitploeg was rijp voor de slacht en De Treffers leek af te stevenen op een monsterscore, maar de schade bleef voor Haaglandia beperkt tot 5-0. Die score werd door Jasper Zuidwijk na iets meer dan een halfuur spelen op het scorebord gezet. Doelpunten vielen er het laatste uur niet meer.

Het is voor De Treffers de eerste overwinning in het Topklasse seizoen. De roodzwarten speelden eerder éénmaal gelijk en zagen vier wedstrijden verloren gaan.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 16 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Bjorn Ceelen

Gefeliciteerd

Proficiat 🙂

wijnboer

tja was een makkie vanavond vond de 1e helft goed 2e helft was zeer slecht, of wel hoe ze de laatste weken speelden

al met al 3 punten er bij

Gijs

Goede prestatie! Vooral doorgaan

Frenkie

Proficiat. Dit moet vertrouwen geven.

dan is die geheime vergadering met sponsors en bestuur op een geheime lokatie.en van de week die ruzie op de training met de astrainer niet voor niets geweest.

jantje zundap

wijnboer, waarom ben je altijd negatief……………

Groesbeker

@tja; daar weet jij niets van..giswerk noemt men dat ook wel

Zo trots op de Treffers!!! Dit was echt wat we nodig hadden!!

Super!!!

jantje zundap

kijk dit zijn positieve berichtjes als van die andere mafkezen,die liever hebben dat de treffers degradeert.

willie

de treffers heeft goed gespeeld, en vooral keihard gewerkt, en stomme wijnboer de tweede helft was het minder maar er werd bijna niks weggegeven.

Treffersfan

Het eerste half uur was echt heeeeeeel goed!!! Is 4-4-2 dan toch de sleutel tot succes? Ik zou zeggen van wel. Met Black en Hofstede, en Said nog achter de hand, kunnen we het nog heel wat tegenstanders erg moeilijk maken. De verdedigers van Haaglandia wisten niet wat ze overkwam.

ikke

Super treffers,dit hadden we nodig!!!

wijnboer zal het misschien wat negatiever bedoelen als ik, maar ben het helaas wel met hem eens. uiteraard ben ik zeer tevreden over de eerste helft was genieten en fantastische opkrikker voor het zelfvertrouwen van de jongens (zag ook gelijk dat alles dan in een keer een stuk beter loopt). maar de tweede helft wist treffers niet meer wat voetballen was… zeker na zoon eerste helft is dat dan toch wel een teleurstelling, dat ze niks meer weggaven is inderdaad positief (al probeerde haaglandia ook niet echt meer) verder uiteraard tevreden met de eerste overwinning en hopen dat het niveau… Lees meer »
Kenner

Laten we vooropstellen dat 5-0 winst een uitstekende uitslag is. Maar vergeet niet dat dit Haaglandia niet meer het elftal is wat het vorig jaar Achilles heel lastig maakte. Na de financiele perikelen is er heel wat gebeurt en hoopt Haaglandia er dit jaar in te blijven. Haaglandia is een laagvlieger geworden waar je “normaal” gesproken van moet winnen.
Conclusie; een opsteker voor de Treffers waar we op voort kunnen borduren.

wpDiscuz