Achilles ’29 onderuit in Amsterdam

Achilles ’29 heeft zondagmiddag de eerste nederlaag van het seizoen geleden. De Groesbeekse topklasser ging in Amsterdam met 2-0 ten onder tegen AFC.

De uitploeg had in de eerste helft het meeste balbezit, maar kon niet door de defensie van AFC breken. AFC kreeg aan het einde van het eerste bedrijf zelf ook enkele kansjes. Gevaarlijk werd de thuisploeg echter niet.

In de tweede helft was het opnieuw Achilles ’29 die voor het meeste gevaar zorgde. Doordat de Heikanters echter niets wisten te forceren zakte het spel uiteindelijk wat in en leek het duel in een gelijkspel te eindigen. AFC-speler Bas Ent had andere plannen en scoorde na 80 minuten uit een counter alsnog een Amsterdams doelpunt. Enrico Patrick maakte aan alle onzekerheid een einde door in de laatste minuten de wedstrijd in het slot te gooien.

De nederlaag van Achilles ’29 heeft dit weekend niet veel gevolgen. De concurrenten, WKE en FC Lienden, verspeelden ook punten. HSC ’21 profiteerde nog het meest van het puntverlies van de top 3. De groenwitten hebben nu aansluiting gevonden.

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Jammer volgende keer beter 🙁

Bjorn Ceelen

Zie de nederlaag als extra motivatie voor de wedstrijd zaterdag tegen gemert !! Succes

De Kuier

Jammer, maar PSV verliest ook.

Henk

Hahahaha

Geer

Nederlaag om te ervaren dat je niet zomaar kampioen kunt worden.Je moet er wel wat voor doen. Beide beentjes weer op de grond.(veld)

petje

ik mis wijnboer
of wil die alleen negatief schrijven over andere verenegingen
he wijnboer(grafnek) nu laat je echt je aard zien.

wpDiscuz