Rood Wit blijft ongeslagen na winst in derby

Rood Wit heeft zondagmiddag de Breedewegse derby tegen de Groesbeekse Boys op haar naam geschreven. Na 90 minuten stond er een 0-1 stand op het scorebord.

De uitploeg had in de eerste helft meerdere malen op voorsprong kunnen komen. Rood Wit-speler Bob Stevens verzuimde het om te scoren en toen hij dit wel deed stond hij in buitenspelpositie. Groesbeekse Boys kwam er tot aan het einde van de eerste helft niet aan te pas.

Ook in de tweede helft was Rood Wit de betere ploeg, maar had de ploeg het vizier niet op scherp staan. Pas na één uur spelen was het eindelijk raak: Wesley Klomp zette de uitploeg op een voorsprong. De roodwitten gaven deze voorsprong niet meer uit handen en hadden nog kansen om de score op te schroeven. Groesbeekse Boys leek via Jaap van Erp van de slordigheid bij Rood Wit te profiteren. Zijn inzet werd echter van de doellijn gehaald.

Rood Wit staat nu op een gedeelde eerste plaats met negen punten uit drie wedstrijden. De roodwitten hebben ook nog geen tegentreffer geincasseerd (7-0).

DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 28 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Bert

Goed elftal en leuke voetballers.
Alleen die keeper snapt niet dat een pupil vd week altijd scoort. De sukkel hield gewoon de bal van dat menneke tegen??

Willie

Heb het inderdaad van de keeper gehoord. Dan snap je het niet helemaal of er zit een steekje bij je los!

groesbeker

is zeker geen groesbeker die hadden het wel gesnapt

insider

Dat is hij wel 😉

sander

Is wel een groesbeker, maar snap het inderdaad ook niet!

wijsneus

Kun je hem niet kwalijk nemen. Is geen jeugd gewend…

Treffersfan

Hij zal het zelf niet hebben bedacht denk ik. Je zou kunnen zeggen dat je daarmee ‘de boel op scherp zet’. Maar ongepast natuurlijk!!!

un snorreke
ke ke ke wor get ut over..Tom hoj inderdoad da balleke dur motte laote goan…mar hej het wel de rest van de wedstrijd dezelfde lijn dur gezet..goed gedaon Tom…Boys is ok verdiend verspult…ut hoj zo mar 0-3 kunne zien dan 0-1…da kumt dur de keeper, die het same met de letzte man wel ut niveau van R-W. En dan grinse en schanke ien de krant da ze ut me eige jungskes doen. Loat me nie lache..al tientalle joare worre die spelers zowel van de Boys en R-W betoald en da zien nie alleen jonges van eige jeugd..nie piepe boys…din wie… Lees meer »
Richard

En zoo is ut Snorreke.. eige jeugd vervloekt de Boys zelf!! hatelijk publiek daar, altijd al geweest..

Gerart van G.

Gezocht/Gevraagd:

wij zijn op zoek naar jeugdteams,die op ons jaarlijks
terugkerend jeugdtoernooi deel willen nemen

dus ben je enthousaist gewordden, kijk dan op
onze site http://www.rood-wit.nl/jeugd

Richard

zet er ook even bij hoe een vies spelletje de Boys hebben gespeeld om zo de jeugd te krijgen die ze nu hebben, waarvan de helft toen bij roodwit sppeelde.. dat hoor je er nooit bij vernoemd worden.. als die jongens die van Roodwit afkomen nu zeggen we gaan terug dan is het een stuk minder druk bij de Boys, akelig volk..

klukkluk

ik moet roodwit mensen gelijk geven met de jeugd zie bij germania en boys c1 en c2 miselijk volk oppassen zijn niet te vertrouwen

voyer

rood-wit was sterker,dus wat zitten jullie{snorren}toch te zeuren over het publiek en spelers van de Boys.Wij komen nog naar het kapittelland toe.Dan zien we wel wie de sterkste en slimste is in de bredeweg.

ps.rood-wit 3 groesbekers.{4 buitenlanders}
gr.b.boys 9 groesbekers.

Buiterlander

Voyer, de sterkste weet ik niet maar de slimste zullen we altijd blijven en daarbij krijg ik het idee dat je iets tegen buitenlanders hebt
En laat je eens goed informeren het zijn er echt meer dan 3 en bij jullie minder dan 9 maar overdrijven lukt je aardig
Mannen van Rood wit gefeliciteerd kan niet wachten op die return

un snorreke

Zeg Voyer, wej zitte nie te neule, da doede gillie al ien de krant stelleke piepers en telle kunde ok nie…..En nog wa gillie noemt ollie voyers, mar die den naam uitgevonde het was une rood-witter….
Kom mar gerust naor ut Kappitelland, ien die kantine hoefde tenminste gen munte te kopen…die kunne wel telle me afrekene me geld….zielige trop….

theo van zoghel

hahaha, dus een “voyer“ gaat zich eigen hier druk maken over het kantine beleid van de boys…. wie is er hier dan een zielige trop…neem aan dat jij dan ook niet naar een carnaval of kermis gaat aangezien je daar ook met munte moet betalen en als we over het beleid van rood-wit moeten gaan hebben dan zal dit gastenboek wel te klein zijn……

Boysfan

Inmiddels hebben alle Roodwit leden (incl de jeugdleden) een reactie gegeven in dit gastenboek.

Sjonnie

Ik dacht dat fans van Treffers en Achilles zich hier op de site altijd uitleefden, maar bij een bericht over de andere derby krijg je precies hetzelfde :D. Nouja ze komen ook niet zo vaak aan bod dus dan moet je het ook direct goed doen, haha.

Boysfan2
Ach laat ze toch praten; het gaat uiteraard totaal nergens over (had ook niet anders verwacht van zo’n simpel volk) en daarbij zal dit wel een van de laatste keren zijn want als er in Groesbeek een club is zonder bestaansrecht en toekomstperspectief is het rooi wit wel?! Hoe kun je zo lopen te pochen met een ‘oooooohhh zo geweldige voetbalclub’ als er niet eens een jeugdafdeling is? Kom op zeg, je kunt jezelf als voetbalvereniging dan toch niet serieus nemen. Het is gewoon een lachertje welke subsidie opslokt die beter gebruikt kan worden. En om even terug te komen… Lees meer »
un snorreke

Boyskels…wa un zielige berichtje….munten ut liekt durop da ge die minse achter de tap nie vertrouwd. Ok vien ik munten me de kermis en carnaval anders dan ien un voetbalkantine…da was vroeger nie me Annie Eeren…en toen was het eacht gezellig ien ollie kantine…now nie mer me al da afgunst….

wpDiscuz