Derde overwinning voor Germania

Germania heeft de derde overwinning van het seizoen geboekt. Op sportpark Noord werd SC Bemmel met 3-1 verslagen. De ploeg blijft op doelsaldo koploper in de Eerste Klasse E.

Germania begon sterk aan de wedstrijd. Men zette de tegenstander meteen vast en zette druk naar voren. Na vier minuten leverde dit al de openingstreffer op. Een goede aanval eindigde bij Daan Arnts die met zijn schot vanaf een meter of zestien doelman Hemmink kansloos liet; 1-0. Germania bleef het initiatief behouden maar echte grote kansen leverde dit niet op. Tekenend voor de overmacht van de thuisploeg was dat Bemmel na ongeveer een half uur spelen het eerste schot op doel afleverde. Germania verzuimde voor rust om een grotere afstand te nemen.

Net als vorige week deed men dat na rust wel. Na een klein kwartier spelen omspeelde Derek de Bruijn knap twee verdedigers maar wist niet de doelman te verschalken. Ook uit de rebound wist Patrick van Leeuwe het leder niet in het doel te krijgen, toen Derek de Bruijn uit de volgende rebound uit wilde halen werd hij onderuit gehaald. De goedleidende scheidsrechter De Haan wees resoluut naar de elfmeter stip. Boy van de Beek wist wel raad met dit buitenkansje en schoot feilloos raak; 2-0. Nauwelijks vijf minuten later was het alweer raak. De ingevallen Twan Arts ging op rechts goed door en gaf een afgemeten voorzet op de opgekomen Vince van Gelder die raak schoot; 3-0.

Hierna had Germania de kans om weer tot een monsterscore te komen maar wist tot ieders verbazing het net niet meer te vinden. Twan Artns kreeg twee uitstekende mogelijkheden en ook Thijs Geurts was dichtbij maar de doelman ontpopte zich tot de held aan Bemmelse zijde. Germania liet de laatste fase van de wedstrijd de touwtjes vieren en dit leverde net voor tijd de eretreffer voor de gasten op. Disveld zag vanaf een meter of veertig dat Germania doelman Niels Kornelis te ver voor zijn doel stond en met een loepzuivere trap liet hij hem kansloos; 3-1.

DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Mooi :)gaat goed daar!

stekkenberger

Proficiat met de derde overwinning op rij ga zo door mannen van Noord

wpDiscuz