Achilles ’29 in slotfase langs Gemert

Achilles ’29 heeft zaterdagavond de bittere nasmaak van de nederlaag tegen AFC weggespoeld. Op Sportpark de Heikant in Groesbeek versloegen de Groesbekers Gemert met 1-0.

De wedstrijd begon met een minuut stilte ter nagedachtenis van de overleden vader van de Gemert-doelman Sven van Ommeren. De eerste helft kende weinig hoogtepunten en het enige lichtpuntje was dan ook het schot van Dominique Scholten dat op de lat uiteen spatte. Ook in het tweede bedrijf gebeurde er tot de 70e minuut weinig. Achilles ’29 zette op dat moment meer druk en zag dat Gemert-speler Jorzolino Falkenstein met een rode kaart moest inrukken. Hierna was een Groesbeeks doelpunt slechts een kwestie van tijd. Vijf minuten voor tijd scoorde Daan Paau het enige en beslissende doelpunt van de wedstrijd.

Achilles ’29 staat nu derde met 15 punten uit zes wedstrijden. De witzwarten zagen concurrent en koploper FC Lienden geen fout maken. De nummer vier van de zondagtopklasse, HSC ’21, maakte wél een misstap. De ploeg uit Haaksbergen ging thuis met 2-3 onderuit tegen AFC en heeft nu een achterstand van drie punten op Achilles ’29.

Achilles ’29 heeft echter één wedstrijd minder gespeeld door de afgelasting tegen FC Chabab. Laatstgenoemde ploeg riskeert door het slechte afhandelen van de afgelasting een straf in de vorm van puntenmindering (1 punt).

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Mooi gedaan 🙂 proficiat

Bjorn Ceelen

Mindere 1ste helft gezien met weinig beleving bij Achilles , Gemert had het betere van het spel . 2de helft was weer beter . Door een rode kaart van 1 van de betere spelers van gemert begon Achilles de weg naar het goal weer te vinden . Door Thijs en Twan kwam er weer meer pit in de wedstrijd waardoor we toch 3 punten mochten pakken tegen een zeer goed voetballende tegenstander . Fijne voetbalzondag

wpDiscuz