De Treffers en FC Chabab delen de punten

De wedstrijd tussen FC Chabab en De Treffers heeft zondagmiddag geen winnaar opgeleverd. In Amsterdam deelden beide ploegen de punten: 0-0.

Er kwamen zondag niet veel meer dan 100 man op deze wedstrijd af. Omdat daarnaast de verschillen tussen de accommodaties van FC Chabab en De Treffers nogal groot zijn, was het totaalplaatje Topklasse-onwaardig. De wedstrijd zelf was leuker om naar te kijken. De uitploeg had de gehele eerste helft het betere van het spel en kreeg al na twee minuten via spits Jean Black de eerste kans. Ook de rest van het eerste bedrijf moest FC Chabab-doelman Youssef El Abdallaoui met enige regelmaat aan de bak. FC Chabab kwam er bij vlagen ook goed uit, maar echt gevaarlijk werden de Amsterdammers, op één moment waarbij de bal op de lat kwam na, niet.

Na de rust gebeurde er in eerste instantie weinig. Er was weinig actie voor beide doelen waardoor de wedstrijd wat in leek te zakken. Pas na iets meer dan één uur spelen leefde de wedstrijd weer wat op doordat het sterker wordende FC Chabab enkele kansen kreeg en al enkele keren op voorsprong had kunnen komen. Aan de andere kant had De Treffers in de laatste minuten van de wedstrijd ook de nodige kansen om de drie punten mee naar Groesbeek te nemen. Doelman El Abdallaoui hield zijn ploeg echter knap overeind. De brilstand bleef daardoor op het scorebord staan.

De Treffers blijft na het gelijkspel in de kelder van de zondagtopklasse. De roodzwarten hebben nu vijf punten uit zeven wedstrijden. Dat is één punt meer dan de hekkensluiter in deze competitie: Sneek Wit Zwart.

Hieronder volgen de karakteristieken van deze wedstrijd:

FC Chabab 0-0 De Treffers

Scoreverloop:
Geen doelpunten.

Stadion: Sportpark Riekerhaven, Amsterdam

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 18 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Sjonnie

Jammer. Ik had gehoopt dat treffers dat vreemde ploegje gewoon met een nulletje of 4 had ingemaakt.

Erg jammer 🙁

henk

oh,oh, dat zijn toch de ploegen waar de Treffers van moet winnen.Is wederom geen goed teken.
Volgende week weer nieuwe kansen.

De Kuier

Het is zelfs geen punten delen! Toch?
Jammer

Schijt_kat

Goed resultaat voor de treffers, chabab staat toch een plaatsje hoger dus erg knap om een puntje te pakken

Paul

Chabab is na morgen weer een plaats gezakt denk ik zo. Die krijgen nog een puntenstraf.

De verschillen tussen de accommodaties zijn nogal groot….!! Dank zij het geld van de gemeente zijn de de verschillen tussen de Treffers-accommodatie en de meeste andere accommodatieszeker nogal groot…Zelfs de opslagschuur is luxe!

willie

hallo IK jaloers.

Jammer, volgende week thuis SWZ. Dan moeten ‘we’ toch wel echt de 3 punten pakken ! Fijne zondag nog allemaal.

nou, het veld was in slechte staat, de wc´s waren gewoon smerig en de kantine was niks, de kleedkamer was veel te klein voor het hele team wat ik hoorde, hoort de topklasse daarvoor geen eisen te hebben??? dit is wel heel erg als topklasser!! 1 voordeel: entree was 5 euro! erg jammer van 1 ount had echt 3 punten moeten zijn!!

Harry

Maar de gemeente daar zit waarschijnlijk wel veel beter bij kas dan in groesbeek,,want ons geld ligt op zuid ha ha ha

willie

harry jaloers

henk

Beste Harry , het zit wel heel diep bij jouw, blijf je erover bezig of wil je weer reacties uitlokken en ik zei de gek reageer
daar dan ook dom en wel op. Zeker ook naar Haren geweest om de boel op te juinen.
Ik ben Treffersfan en koop gewoon eind van het jaar ook oliebollen bij de jeugd van Achilles, maar jij brengt me wel op gedachten. ….
Zielig hoor…….

harry het geld zit daar ook in de grote club (Ajax) net als in de rest van het land 😉 heb ons geld overigens liever op zuid dan binnekort in klein griekenland millingen…

jammer van dat ene punt hadden deze week en volgende week toch eigenlijk weg moeten komen daar beneden, hopen op een beter resultaat volgende week thuis.

ikke

Henk Mooi gesproken!!!

verwacht

Gezeur over de accommodaties, Geen geld matig team goede keeper, Treffers geld zat matig team slechte keeper. Duurt nog wel ff voor ze onderin weg zijn, mischien wel te laat. gelukkig heeft Harry nog een -punt geregeld.

weetje

ik weet niet wat er aan de hand is .Dat ze zo ver weer terug vallen van vorige week.Heeft toch ook met kwalitiet te maken. Om die wedstrijd over de streep heen te krijgen voor nog geen 100 man.Zo wordt het heel moeiljk om weg te komen en weg te blijven bij de onderste.Heren de tweede helft mocht er ook wel wat meer energie in de wedstijd gedaan worden Maar zaterdag weer nieuwe kansen tot dan gr

Harry

Ha ha ha ha

wpDiscuz