Rood Wit en Germania blijven winnen

Rood Wit en Germania hebben zondagmiddag wederom goede zaken gedaan. Eerstgenoemde Groesbeekse amateurvereniging staat alleen aan kop in de derde klasse terwijl Germania in de Eerste Klasse E nog wat ploegen van zich af moet schudden.

Germania won zondag met 0-2 van het Wijchense AWC. Het was de vierde overwinning op rij dit seizoen en daarmee hebben de groenwitten nog steeds de maximale score behaald: 12 punten uit vier wedstrijden. De concurrenten, Silvolde en Alverna, maakten echter ook geen fout. Op doelsaldo staat Germania nu eerste (+12). Volgende week komt degradatiekandidaat Stevo op bezoek op Sportpark Noord. Een week later volgt de eerste topper tegen Silvolde.

Ook Rood Wit doet dit seizoen goede zaken. Vorig jaar degradeerde de ploeg uit Breedeweg nog uit de Tweede Klasse I, maar de intenties voor dit jaar zijn al vrij snel duidelijk. De roodwitten hebben als enige ploeg in de Derde Klasse D 12 punten uit vier wedstrijden. Zondagmiddag incasseerde Rood Wit pas de enige tegentreffer van het seizoen (doelsaldo 12-1). Dit was geen schande aangezien Hatert, die tot zondagmiddag ook nog ongeslagen was, op bezoek kwam en uiteindelijk eenvoudig werd weggezet: 5-1. Volgende week krijgt Rood Wit opnieuw te maken met de nummer 2. Ditmaal is dat ONA ’53.

In diezelfde klasse won Groesbeekse Boys op de vierde speeldag ook: 1-2 bij Overasseltse Boys. De geelzwarten verloren de derby met Rood Wit vorige week en staan nu in de middenmoot.

DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Gaat erg goed daar :)proficiat

stekkenberger

Proficiat Germania.

stekkenberger

En Rood wit ook zeer goed gedaan proficiat.

henk

Goed bezig zowel op de stekkenberg als in de breedeweg. Op naar een hogere klasse.

mooie resultaten en mooi om te zien dat er op degroesbeek nu ook aandacht word besteed aan de andere clubs uit groesbeek.
gefeliciteerd

Kleinecorrectie: Gruun Rooje is t

WILLIE

@…zei degroesbeek.nl had altijd al aandacht voor Germania.

un snorreke

Forza forza Rood-Wit

Truus

Degroesbeek.nl wil aan alle clubs aandacht schenken! Stuur t stukje van je club op en ze plaatsen het, je moet er als club ook wat moeite voor doen!
Maar inderdaad mooie prestaties.

wpDiscuz