[Foto’s] Belangrijke zege De Treffers op SWZ Boso Sneek

De Treffers heeft zaterdagavond een belangrijke overwinning op Sneek Wit Zwart (SWZ) geboekt. Op Sportpark Zuid in Groesbeek werd het 3-0 voor de Groesbekers.


Er kan weer een feestje gevierd worden op Zuid. Foto en rechten: Jan Peters.

De Treffers-spits Jean Black had met twee doelpunten het grootste aandeel in de winst. Rick Verbeek schroefde in de slotfase de score nog op naar 3-0. De score had vanwege het kwaliteitsverschil echter nog hoger uit kunnen vallen. Zondag wordt de rest van het programma afgewerkt.

SWZ is de hekkensluiter in de zondagtopklasse en De Treffers had tot zaterdagavond slechts één punt meer dan de ploeg uit Sneek. Door de overwinning van zaterdag heeft de Groesbeekse formatie voorlopig iets meer lucht. Het gat tussen De Treffers (nu gedeeld 9e in de ranglijst) en de nummer één-na-laatst bedraagt echter nog steeds slechts enkele punten. De roodzwarten zijn nu drie wedstrijden op rij ongeslagen (Haaglandia 5-0, Chabab 0-0) na een slechte seizoensstart.

Zaterdagavond werd tevens het voetbalplaatjesboek van De Treffers gepresenteerd. Het sparen van jouw favoriete De Treffers-speler kan dus vanaf nu bij SuperCOOP Groesbeek.


Met dank aan Jan Peters voor de foto’s!

DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 september, 2012 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Proficiat 🙂

echte stekkenberger

Komt wel goed met de Treffers.

Zie dat het wel goed komt, sommige mensen dachten al aan het begin van de competitie aan degradatie! nou het komt goed!!

martien

Het af en toe heel mooi aanvalsspel laat ons weer genieten zet dit door. Succes tegen WKE ook deze kunnen jullie aan.

treffersfan B

We klimmen langzaam weer omhoog.
Komt allemaal goed.
Treffers Proficiat!!

Treffersfan

Gefeliciteerd jongens. Zoals jullie zaterdag speelden – met passie en beleving – maakt ons weer trots om Trefferssupporter te zijn. Zo hoort het!

verwacht

Volgende week WKE uit. Als je daar gelijk speelt of wint ben je goed bezig. Vind achilles ook niet erg denk ik. Sneek thuis verliezen dan waren de problemen groot. maar staan nu gelijk met Gemert, daar had Achilles niet van gewonnen als ze niet die onnodige roode kaart pakten. Achilles & Treffers moeten nog flink aan de bak om wat van het seizoen te maken.

wpDiscuz